11. elokuuta 2015

Gradu

Japadau. Nyt on se päivä! Tänään aloitin gradun. Tunti ahkeraa työskentelyä takana ja nyt jo tuli nälkä :D Pikkuhiljaa pienin askelin alan kuitenkin tutustumaan aihealueeseen ja lähdemateriaaliin. Tämän kuukauden viimeinen päivä alkaa graduseminaari, joka kestää kohdallani ainakin ensi kevään loppuun. Katsotaan mitä tästä matkasta tulee, mutta toivotaan samalla että homma etenee toivotunlaisesti. Itse tutkimuksenteosta en ole ikinä ollut niin kovin kiinnostunut, mutta ehkäpä aihe vie mukanaan. We'll see :) 


Joten toivottakaapa onnea tähän viimeiseen isoon rutistukseen yliopiston saralta. Ei tule varmasti olemaan helppoa ja kepeää, mutta sinnikyys, päämäärätietoisuus ja ahkeruus tulee olemaan nyt kullanarvoisia asioita. Ehkäpä myös pari lomaa ennen vuodenvaihdetta tekevät myös asiansa eli niiden vuoksi jaksaa painaa. Nyt vielä hetki lähteiden hakua ja sitten ansaitulle lounaalle! 

2 kommenttia:

  1. Juhuu! Nyt oot virallisesti gradun tekijä. Salee meet musta heittämällä ohi :D saat sitten kertoa aiheesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin kai sitä voisi itsensä luokitella :o Jännää! Eiköhän meillä ole kaikilla omat takkumme matkassa mutta sitten pitää vaan sinnikkäästi jatkaa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)