9. heinäkuuta 2015

Life lately

Moikka! Taitaa olla blogin hiljaisin kesä menossa. Kyllähän tämä on ollut mielessä, mutta jotenkin oma aktiivisuuskäyrä blogin suhteen on ollut laskeva. Voi olla, että kiireisen kevään jälkeen sitä jotenkin oppi pois siitä tavasta päivitellä ja sitten on taas hankalampi totuttautua uudestaan. Toisaalta on tässä ollut kaikenlaista semmoistakin mitä ei tule blogiin kirjoiteltua, mutta mikä vähentää kirjoitteluinnokkuutta. 

Kuitenkin, täällä ollaan ainakin juuri tänä päivänä ja katsellaan taas sitten tulevaa :) Tänään on itse asiassa ensimmäinen lomapäiväni, jee! Tästä alkaa kahden viikon täysilepo/loma, mikä tuntuu kyllä vähän käsittämättömältä. Jotenkin on vähän vaikea orientoitua lomamoodiin ja ymmärtää ettei kukaan kaipaa mihinkään oikeastaan. Ei tarvitsee kyttäillä kalenteria ja asetella ahkerasti herätyskelloa sinne kuuden tienoille. Ei paha hei!

Viime viikkoihin on kuulunut muun muassa töitä, aamusaleilua seiskalta ja ulkoilua. Sainpahan samalla myös kandinpaperit, joiden kunniaksi sain yllätyksenä kukkasia ja kakkua sekä ihania lahjoja <3

Tänään peruuntui juuri yksi odotettu meno, joten päivän aikataulut muuttuivat samalla aika paljon. Olen tässä ahkerasti kuitenkin jo siivoillut ja sitten pitäisi pakata tavarat huomista lähtöä varten. Nappaan aamulla koirapojat ja kassit mukaani ja lähdetään ajamaan Ouluun kaverini komppanian kera. Tänään tulisi siis pakata kaikki tavarat valmiiksi ja kävinkin jo kaupassa hakemassa eväät. Matkahan on aika pitkä joten hyvä ruoka on kaiken a ja o. Kaksi koiraa, kaksi kissaa, kaksi aikuista ja yksi kolmevuotias. Semmonen komppania änkeytyy tuohon pikkuiseen autoomme. 

Sää on ollut viimepäivinä kuin vihainen morsian, mutta olkoot. Lomafiilis tulee kuitenkin niin monista muista asioista etten jaksa päätäni vaivata sateella. Sentään siellä on aika lämmin ainakin tänään. Taitaa enteillä sitä ukkosta :D 

Jos on muuten jotain toivepostausta niin saa esittää. Muuten tulen tänne aina silloin tällöin kirjoittelemaan kuulumisia ja ehkäpä jotain muutakin. Olisipa kiva saada blogin kirjoittamisesta taas tapa, mutta jotenkin se on vaan jäänyt.

Kivaa torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tekee varmasti hyvää. Meillä meni ihan läpsystä vaihto näköjään :P

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)