21. heinäkuuta 2015

Kaksi hääasua samalla jakulla

Meillä on tänä kesänä todella monet juhlat. Hääjuhlia on kolmet, polttareita kahdet ja lisäksi on neljäkymppisiä ja kuusikymppisiä sekä olisi myös kahdeksankymppiset mihin ei nyt aikataulujen puitteissa valitettavasti päästä. Tämä on siis todellinen juhlien kesä! 

Tähän mennessä olemme päässeet mukaan jo kaksiin häihin ja yhdet on siis vielä tiedossa. Valitsen kaikkiin juhliin mieluusti aina eri mekot vaikka porukka olisi täysin vaihtunut. Oma olo siinä asussa on kaikkein tärkeintä asukriteerien kannalta ja vaihtelu virkistää, joten siksi pitää aina ratsata kaappia uudelleen tai käydä shoppailemassa. Tällä kertaa pukeuduin ensimmäisissä häissä kultamustaan mekkoon ja valkoiseen jakkuun ja toisissa häissä taas syvänsiniseen mekkoon ja samaan jakkuun. Lähes koko juhla-ajan olin kyllä ilman jakkua harteilla, mutta kirkossa koen tärkeäksi peittää aina olkapäät :)

Näihin asuihin olin tosi tyytyväinen vaikkakin jälkimmäinen (uusi) sininen mekko taisi viedä voiton. Seuraaviin juhliin olisi kiva laittaa taas sitten joku toinen mekko. Muutamia olisi vielä ainakin kaapissa mitä voisi hyödyntää. Jaloissa on ollut pitkälti nudet korkkarit, joten ne pääsevät luultavasti vielä ainakin käyttöön. Kivoja kuvia kun ei kenkiäkään edes näy ;) Viimeisimmissä häissä pidin kyllä osan aikaa jaloissa punamustia paljettiballerinojani, sillä Suomenlinnan mukulakivet turmelevat jalat aika tehokkaasti. 

Vaikka kuvat eivät anna kovin selkeää kuvaa asuista, niin mitäs olette mieltä?

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä laittaisin saman mekon mielellänikin, etenkin jos porukkakin on eriä. Mut erityisen hyvältä näyttää toi sun tummansininen mekko, mielestäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mutta sitä ei halua tavallaan toistaa niitä aiempia juhlia vaan saada eri fiiliksen päälle :) Mäkin tykästyin siihen tummansiniseen, maksoi myös vaan vajaa 20e Oulun Vilassa!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)