4. kesäkuuta 2015

Uusi tuttavuus - osteopatia


Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa osteopatiassa. Kyseessä on hieman erilainen hoitomuoto kuin hieronta ja käytännössä kunnon runttailun ja painelun sijaan osteopatiassa heiluteltiin lähinnä paikkoja. Se tuntui aika kummalliselta aluksi, mutta lopulta taisin torkahtaa. Ihanan rentouttavaa ja toivottavasti ensisijaisesti myös hyödyllistä. 

Varasin ajan alunperin jatkuvien päänsärkyjen vuoksi. Asiaa on nyt selvitelty sitten lääkärillä, neurologilla, akupunktiossa, hieronnassa ja osteopatiassa. Niin ja taisin mainita siitä joskus homeopaatillekin. Sinnikäs kun olen niin jatkan niin pitkään kunnes kaikki kivet on käännetty. Akupunktio on näistä ollut tähän mennessä tehokkain, mutta jatkuvat hoidot rokottaisivat lompakkoa todella tuntuvasti. Sitäkin pitää tosin jossain vaiheessa varmaan harkita.


Kuvituksena toimii muutama päivä sitten hikisenä treenien jälkeen napatut ah-niin-laadukkaat kuvat. Perusmeininkiä, tyytyväisenä jumppailun jälkeen! :) Tänään jäi sitten illan urheilut väliin osteopatian takia, sillä sitä ei kuulemma suositella samalle päivälle ainakaan enää hoidon jälkeen. 

Nyt vaan odottelemaan ja katselemaan, että huomaanko hoidosta mitään vaikutuksia ja parin viikon päästä menen sitten uudestaan. Toivotaan parasta, että tästä voisi löytyä jotain apua kolotukseen. 

Leppoisat torstai-illat sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)