18. kesäkuuta 2015

Keskikesän juhlaa

Ulkona on satanut koko päivän, tarkoittaa siis että juhannus perinteisesti lähestyy. Mikä siinä on, että juhannuskelit tuppaa aina olemaan niin karseat! Ihan naurattaa melkein tämä keli. Onhan se ilma ihan happirikasta ja näin, mutta ei kuitenkaan lähtökohtaisesti mukavin keli pitkälle viikonlopulle jolloin tulisi juhlistaa kesää. Muistan kuitenkin muutamia juhannuksia menneestä, jolloin saatiin nauttia upeasta kelistä. Ehkäpä ensi vuonna sitten taas! 

Tähän juhannukseen tulee kuulumaan hyvin perinteisiä juttua, mutta ei kuitenkaan mökkeilyä. Meidän perheellä ei ole mökkiä ollenkaan, joten vuosien saatossa olen viettänyt aikaa monilla eri mökeillä. Juhannuksena ja tietysti muutenkin olisi kuitenkin kiva, jos olisi se oma/perheen pikkukolonen :) Meinataan kuitenkin syödä hyvin, nukkua paljon ja rentoutua muun muassa lukemalla. Kerroin eilen Miikalle aikovani rentoutua ja lukea paljon viikonloppuna. Kulmien kohotuksen jälkeen kysäisin sitten, että asteikolla 1-10 minne sijoittuisin rennosti ottamisen puolesta hänen mielestään? Vastaus oli 1. 


Sitä siis ilmeisesti treenaillaan tänä viikonloppuna ja tietysti rapsuttelen koiria hirveästi. Viime päivät hurahti niin nopeasti, ettei ehtinyt paljon huomioida karvapalloja. Tänään sitten käytiin metsässä, joka toivottavasti korvasi vähän viime päivien vähän heikompia lenkkejä. Eipä noi onneksi tykkää myöskään hirveästi tuosta sateesta, joten usein on yhteinen päätös palata takaisin :D 

Mitäs suunnitelmia teillä on? Iloista jussia joka suuntaan!

2 kommenttia:

  1. Haha, Wode näki mun laukussa muutaman kirjan (okei neljä) ja sano "Sä et vissiin aio ryypätä juhannuksena" :D hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahhahahaa ihan mahtavaa! :D Hän lienee melko oikeassa. Kiitos, (sateista) jussia sinnekin!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)