18. toukokuuta 2015

Uimamaisteri


Tsaukki! Ennen kuin tästä tytöstä leivotaan maisteri niin esitellään nyt meidän perheen pienimmän uimamaisterin taitoja hieman. Sanomattakin selvää, että olen ylpeä pienestä. Viime kesänä harjoiteltiin ja tänä keväänä on jännitys jo tipotiessään. Poika otti ja paineli uimaan. Tähän sopisi semmoinen sydänsilmäemoji!Kyllähän Fasua vähän myös jännitti ja parka kauhoi tassullaan pois vettä edestään. Pienen räpiköintihetken jälkeen innostus vei kuitenkin voiton ja poika lähti rohkeasti läiskyttelemään kohti keppiä. Rocky keskittyi tällä kertaa enemmän oheistoimintaan kuten jännittäviin keppeihin. Ensi kerralla voisin sitten yrittää innostaa molemmat taas uimaan, mutta tällä kertaa meni melkein helpommin näin. Kaksi märkää innokasta koiraa voi olla vähän raskasta..


Viime viikonlopun säät antoivat tulevasta. Kyllä tuolla vielä vähän viileä on, mutta tuulensuojassa auringossa on kyllä aika hyvä olla :) Radion mukaan loppuviikkoon olisi povailtu Etelä-Suomeen jo jotain 20 astetta?! Supervaikea uskoa kyllä tämän viileän kevään jälkeen. Toisaalta usein se tulee aika rytäkällä sitten se lämpö. Itselleni kelpaa kyllä hyvin jo tämmöisen välikelin säät. Kunhan tarkenee kevättakissa ja kaulaliinassa niin hyvä on.

                                                               "Mamma minä uin poooois!"

Maisteriuteen viitaten, niin joo hiljalleen ollaan tavoitetta lähempänä. Kunhan saan viimeisen tenttituloksen ja huomaan sen menneen toivottavasti läpi (ehkäpä elämäni vaikein tentti viimeisenä), niin voin todeta olevani gradua ja temaattista kirjallisuutta vaille maisteri. Aika jepa. Siihen nyt on tosin kuitenkin sen gradun verran matkaa, joten syksystä eteenpäin alkaa tutkimusleiri! Sitä ennen voisin keksiä aiheen ja muotoilla sen hyvin keskiviikkoon kello 23:59 mennessä. Saa nähdä mitä soopaa sitä tulee kirjoitettua, sillä haku ei tule jäämään kyllä siitä kiinni. 

Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan! :D

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä niin söpöjä kuvia! Muistan vieläkin elävästi sen päivän siellä Inkoon suunnalla olevan järven rannalla, ku kans saatiin pojat uimaan :)) Oli kiva päivä muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fasu näytti kyllä aika liikkikseltä <3 Tossa ylimmässä kuvassa se näyttää musta vähän vastasyntyneeltä vasikalta :D Inkooreissu oli huippu ja se uintipaikka hienosti piilossa. Pitää etsiä tänä kesänä enemmän sallittuja uimapaikkoja tai mennä pöpelikköön!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)