27. toukokuuta 2015

Ruissalon kylpylä

Käytiin viime viikonloppuna tosiaan Naantalissa venemessuilla ja yövyttiin samalla Ruissalon kylpylässä. Aluksi katseltiin budjettihuoneita Turun keskustasta, mutta jotenkin ne eivät viehättäneet samalla tapaa. Onneksi silmiin pisti tarjous kahden hengen huoneesta Ruissalon Spassa ja sinne siis suunnattiin. Oli ihan nappi valinta! :) 

Ei oltu toivottu mitään erikoishuonetta, mutta onneksemme saimme merimaiseman. Hypin kahdella jalalla kun avasin oven sillä olin juuri miettinyt sitä kumpaan suuntaan ikkuna mahtaakaan osoittaa. Maisemat olivat ihan huikeat ja olin niin iloinen siitä hotellivalinnasta!


Lauantaipäivä kului tosiaan matkustamisen lisäksi venemessuilla ja hotellin kylpylässä. Illalla kävimme vähän vielä kävelemässä auringonlaskun aikaan ja katsastamassa lähisataman tunnelmaa. Itsehän en lähtökohtaisesti ole ikinä ollut mikään veneintoilija, mutta tuo toinen puolisko on senkin edestä. Meille on katsottu jo monta sopivaa venettä vaikka ei (kai) ole aikeissa hetkeen ostaa. Suoraan sanottuna en kyllä yllättyisi jos semmoinen lähivuosina ilmestyisi. Purjeveneen käyttö on toki melko edullista, mutta siihen liittyy monia muita kuluja kuten talvisäilytys, huoltotyöt ja veneen nostot ja laskut kauden alussa ja lopussa. Ei siis ihan ilmaista puuhaa sekään vaikka olisihan se aika siistiä kölliä veneen kannella ottamassa aurinkoa. Ai miten niin en mieti purjehduspuolta? ;)Kelit on kyllä parantuneet lähipäivinä paljon ja kevät on tosiaan jo pitkällä käynnissä. Itse en kutsuisi tätä kuitenkaan monen muun tapaan vielä kesäksi, mutta vahvasti ollaan jo sinne päin menossa. Tämmöinen keli on oikeastaan melkeen omia lempparikelejä, koska ei tarvitse vielä hikoilla koko ajan siirtyessään paikasta toiseen. Pieni viileys pitää olon freesinä, mutta aurinko lämmittää kuitenkin mukavasti. Ja se valoisuus, ah! Aivan huippua.

Juttelin eilen koulukaverin kanssa Skypen välityksellä hänen ollessa tällä hetkellä vaihdossa Etelä-Afrikassa. Siellä on kuulemma melko vaihtelevat kelit, mutta kevään sijaan elellään syksyä. Pimeys saapuu kuulemma jo kuuden tienoilla, ihan kuin Suomessa talvella. Lämpöasteita on kuitenkin noin viidestätoista ihan hellelukemiin. Hämmentävää, miten maailma toimii.


Ennen kuitenkin kesäfiilistelyjä ja opiskeluloman aloittamista voisin yrittää keskittyä perjantain tenttiuusintaan. Eihän se vika tentti sitten läpi mennyt ja näin ollen hommat jatkuu aina vaan, huoh. Eipä paljon enää nappaisi... Mahtavaa kuitenkin, että kurssin vetäjä tarjoutui pitämään ekstratentin näin pian eikä vain kehottanut odottamaan syksyyn. Jos vaan vielä vähän jaksaisi päntätä vielä.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)