8. toukokuuta 2015

Kuulumisia

Heippa! Viikot vierii kovaa vauhtia kohti kesää. Tuntuu taas tänäkin perjantaina, että juurihan se viikko vasta alkoi ja sitten ollaankin jo viikonlopun luona. Hämmentävää! Puuhaa on myös edelleen paljon, joten se varmaan edesauttaa ajan suorastaan lentämistä. Mitäs viime päiviini on siis kuulunut?


Urheilua. Treenaus ja ulkoilu on tuntunut tosi mielekkäältä ja sitä olen päässyt tekemään suhteellisen paljon. Kiireisen ajanjakson keskellä urheilu on se, joka pitää kasassa. Varsinkin tällä hetkellä kun tuntuu, että elämä on jotenkin supersosiaalista työn ja koulun puolesta (ei tosin kavereiden suuntaan, buu) niin otan treenihetken usein ihan vaan itselleni ja nautin omasta rauhasta. Samalla voin keskittyä täysillä tekemiseen ja olla vaan hiljaa. Kotona kun ei oikein ehdi hiljentyä niin ne yksinäiset koiralenkit ja kuntosaleilut korvaavat sitten sen.

Varsinkin aamut ovat itselleni liikkumisen kulta-aikaa. Rakastan mennä salille suht koht aikaisin, tosin tällä viikolla taisin tehdä ennätyksen kirjautuessani varttia vaille seitsemän sisään. Yleensä tarkoitan aamulla kyllä vähän myöhempää, esim. puoli ysiä, mutta tällä kertaa aikataulut painoivat niskaan ja aamuseiskan sali oli ainoa mahdollisuus. Oli muuten rauhallista siihen aikaan ja kivaa!! 

Nyt jännitän tällä hetkellä sitä pukkaako flunssaa pitkästä aikaa niskaan. Viimeiset pari aamua olen herännyt kummalliseen tuntemukseen kurkussa ja huomaan ettei kaikki ole ihan normaalisti. Pyrinkin nyt syömään sinkkiä ja vitamiineja vieläkin ahkerammin ja nukkumaan hyvät yöunet viikonloppuna. Kovasti kuumottelisi kyllä liikkua koko viikonloppu mahdollisimman paljon, koska ohjelmassa on vain ja ainoastaan tenttilukuja.


Juhlahumua. Viime päivät ja viikot ovat pitäneet sisällään myös juhlahetkiä. Koko kansan vappua juhlittiin juuri viikko sitten ja sen merkeissä tuli pyörähdettyä kaupungilla, rauhallisissa merkeissä tosin. Äitilläni oli muutama päivä sitten myös syntymäpäivät, jonka kunniaksi olin eilen hänen luonaan käymässä ja vein mukanani muun muassa mansikoita ja ruusuja. Pieniä juhlahetkiä on viimeaikoihin siis mahtunut, mutta ei mitään sen suurempaa. 

Seuraavat viikot pitävät sisällään kevään (ja näillä näkymin "ikinä") viimeisen tentin, ryhmätyönä tehtävän esseen ja töitä. Lisäksi pitäisi keksiä jostain parin viikon sisään aihe seuraavan vuoden ahdistukselle, gradulle nimittäin. Pikkujuttuja, pikkujuttua, jep.. 

Mutta hei kivaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Siellä näyttää vielä niin harmaalta, toiv viikon aikana on jo vähän vihertynyt! Täällä on jo aikas kesäistä :) Huomenaamuna kukonlaulun aikaan kohti Bad Mergentheimia, hyvää helatorstaita sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on vihertynyt aika paljon! Varsinkin äidin pihalla :D Tällä kaupunkimaisemmassa ympäristössä ei ole ihan vielä niin vehreätä, mutta hiukan kuitenkin. Siellä ollaan varmasti edellä siinä joo! Hei sori unohdin vastata siihen viestiin silloin kun oli huono hetki, pitää kysellä aamulla että mitä siellä tapahtuu. :) Hyvää helatorstaita sinnekin!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)