11. huhtikuuta 2015

Värikäs kevätpörriäinen - treenijuttuja!

Heippa ja ihanaa lauantaipäivää! Täällä ollaan tosi hyvällä fiiliksellä, koska eilinen tentti meni hyvin ja tämän viikon palautusten ja tentin jälkeen on olo taas paljon kevyempi ja samalla vähemmän työllistetty. Ensi viikosta lähtien alkaa tosiaan aikataulut taas normalisoitua ja ehdin vähän elääkin välillä. Myös blogiin olisi tarkoitus alkaa panostaa enemmän.  Ihanaa kun vihdoin suuret stressikasat on ainakin hetkellisesti selätetty ja nyt voi taas hengähtää. Ei ne hommat vielä tosiaan lopu, mutta edes järkevöityy määrällisesti.


Mitä urheiluun tulee, niin siitäkin on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis. Vaikka en varsinaisesti anna eri säätilojen vaikuttaa mieleeni päivittäin, huomaan kuitenkin lisääntyvällä valoisuudella olevan oma lusikkansa sopassa. On vaan niin siistiä, kun vielä iltaseitsemältä on valoisaa ja voi lähteä ulkoilemaan! :) Kevät alkaa oikeasti olla pian täällä, mutta katsotaan josko joku kylmempi ajanjakso tähän vielä tulee. 

Mutta siis ne treenit, nyt eksyin ihan aiheesta. Salilla käynti on tuntunut tosi hyvältä ja muutaman kerran olen käynyt lenkkeilemässäkin. Itsehän saan tärinästä päänsärkyä, joten lenkkeily on aina ollut todella ongelmallinen liikuntamuoto omalla kohdallani. Tykkään siitä kuitenkin muilta osin niin paljon, että pyrin silloin tällöin juoksemaan hyvin rauhallista tahtia vajaa viisi kilometriä. Sen jälkeen ei vielä pää räjähdä, mutta auta armias jos sitä lähtee venyttämään tai juoksentelemaan fiiliksen mukaan kovaa. Auts, onneksi en ole hetkeen taas koittanut.


Salin lisäksi olen käynyt vielä myös Krav Magassa. Sen aikataulu on tosin aiheuttanut aikalailla huolta ja murhetta, kun pitkien päivien lisäksi on ollut hankala olla prikulleen toisen määrittämänä aikana jossain. Lisäksi siihen menee aina matkojen kanssa (vaikka lähellä onkin) se parisen tuntia, joka on aika paljon jos vertaa reilun tunnin salipyrähdykseen matkat sisältäen tai puolentunnin lenkkiin. Silloin kun ei pursua to dot joka korvasta sisään ei pari tuntia illasta ole paljoakaan, mutta viime viikkoina se on kyllä ollut ja näin ollen olen ollut harmittavan paljon sieltä poissa. Tilanne tulee kuitenkin varmasti tässä korjaantumaan ja pääsen taas säännöllisemmin sinnekin. Näin sattumalta meidän ohjaajan äsken kaupassa ja sai taas selitellä kaikkea :D Muuten kuuluu samaa vanhaa ja elämä rullaa etiäpäin kivasti. Pääsen tänään illalla juhlistamaan ystäväni syntymäpäivää ja saa nähdä mihin ilta vie. Miikka on Kouvolassa käymässä ja naureskeli tuossa just, että hän varmaan palaa huomenna samaan aikaan kun herään. Joo, toivottavasti ei. On mulla täällä yksi koira kuitenkin hoidettavana toisen lähdettyä Miikan mukaan reissuun.

Aamulla olin tosiaan salilla ja nyt kun ruoka tässä laskeutuu niin lähdetään kohta koirakavereiden kanssa pitkälle kävelylle tuonne lämpimään kevätaurinkoon. Ihan buenoa! Ainut huono puoli on, että tämä kodinjärkkäily ei taaskaan oikein ota tuulta purjeisiinsa kun viiletän kaikkialla. Toivottavasti ehdin huomenna käydä läpi kirpparikamat, luopua osasta ja laittaa osan sitten nettiin myyntiin.  

Jepadapa, hei ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!!

Ps. Ainiin unohdin kertoa, että meidän eteisremppa on edennyt nyt lähes loppuunsa ja ollaan vihdoin asennettu ne peililiukuovet! Nämä on niin rakkautta vaikka pitää muutama juttu vielä fiksata kaapin sisältä. Mutta näiden kanssa on hauska pelleillä ja ottaa kuvia :D

6 kommenttia:

 1. Oot kyllä aika salihiiri! Mäkin piiitkästä aikaa selviydyin sinne tänään, hyvä fiilis. Onneksi täällä alkaa myös olla jo niin lämpöset kelit, että lenkillekin tulee lähdettyä iisimmin. (Ja nyt kun on aikaakin taas :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salilla on vaan niin kivaa :D Voi kuunnella musiikkia ja uppoutua siihen touhuun. Se on vaan niin parasta. Hyvä, että säkin oot käynyt vaikka taidat olla vähän enemmän lenkki-ihmisiä kuitenkin? Ainakin vetelet kuin aropupu aina meikäpojan ottaessa happea.

   Poista
 2. Riippuu vähän niin ja näin, se juju taitaakin olla just se vaihtelu ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan piristävän värikäs asu! Antaa jo pelkästään motivaatiota ;)

  Vastaan vielä tännekin. :) Mulla on tarkoituksena suorittaa avoimen puolella ne, mitä voi, eli 25 op. Nyt on menossa P1 johdatus kasvatustieteisiin ja ainakin P3, P4 ja P5 on ilmoittauduttu, loput ilmoittautumiset aukeaakin vasta kesäkuun puolella.

  Eniten ehkä kiinnostaisi erityispedagogiikka, mutta tuskin jatkan pidemmälle (ainakaan vielä). Yritän pyrkiä ammatilliseen opettajakorkeakouluun, jotta saisin pedagogiset tehtyä. Sinne vaan täytyy olla ensin tietty määrä opettajatyökokemusta... Ehkä sitten joskus muutamien vuosien päästä voisi miettiä, jos jatkaa kasvatustieteitä pidemmällekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo salilla pitää olla kirkasta päällä! :D En voisi kuvitellakaan meneväni mustissa.. Vähintään toinen osa pitää olla aina värikäs. Taidan olla vähän värihirmu salilla kun Krav Magassa tulee aina vedettyä mustissa kuten muutkin.

   Sullahan on mielenkiintoisia suunnitelmia. Tutuilta kursseilta kuulostaa eli itselläni on ne jo plakkarissa! Toivottavasti tuntuu mielenkiintoisilta ja pääset hyötymään jotenkin. Millä tapaa sun nykyinen työnkuva voisi muuttua jos kouluttautuisit lisää esimerkiksi (sitten tulevaisuudessa) siellä ammatillisessa korkeakoulussa?

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)