25. huhtikuuta 2015

Lauantaiaamun suunnitelmat


Huomenta! Heräsin pitkästä aikaa ennen kellonsoittoa ja päätin hetken pohdinnan jälkeen nousta ylös. Keitin kupin kahvia ja rentoudun hetken koneen ääressä ennen koirien kanssa ulkoilua. Sen jälkeen alkaa meidän suuri kodinlaittopäivä. Liian pitkään täällä on ollut eteisprojekti kesken ja pölypallot vilistelevät puhumattakaan jostain ympäriämpäri olevista kirpputoritavaroista. Sovittiin yhdessä Miikan kanssa, että tänä viikonloppuna hoidetaan kaikki niin kuntoon kuin mahdollista! :) 


Sen sijaan siis, että pääsisin salille lemppariaikaan lauantaiaamuna, valitsen jäädä kotiin tällä kertaa. Koirien aamulenkityksen jälkeen lähdemme nimittäin hetkeksi kaupoille ostamaan tarvittavia asioita, muun muassa uuden Moccamaster-kahvinkeittimen, jonka edellisen version heilautin imurinjohdolla alas ja etsimään puisia ralleja vessan "matoksi". Olen oikeasti aika innoissani vaikka tekemisen määrä kauhistuttaa! Mutta jee, kohta täällä kotona on taas zen-meininki eikä tarvitse huolehtia koulun ja työn ohella koko ajan vielä näistä keskeneräisyyksistä..

Kivaa viikonloppua kaikille ja jos kiinnostaa, niin käykäähän kommentoimassa edelliseen postaukseen!! :)

2 kommenttia:

  1. Teillähän on oikee kreikkalainen nurkkaus siellä, freesit värit. Itsekin tekis mieli päästä sisustelemaan, ehkä jo pian..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihan kotoisa :) Yksi ainoista siisteistä paikoista tällä hetkellä. Pikkuhiljaa..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)