26. huhtikuuta 2015

Eilisen rentoiluasuSateisen aamun huomenta! Taidan olla ihan tulessa, kun olen täällä taas ;) Olisipa mukava löytää tosiaan aikaa päivitellä blogia taas enemmän. Se on aika mukavaa puuhaa ja oppii arvostamaan muiden blogeja, kun tietää kuinka paljon työtä yhdenkin postauksen kirjoittaminen voi vaatia. Toki joskus ne valmistuvat alta aikayksikön, mutta usein taustalla voi olla tuntien homma. Itselläni harrastelijana (viimeaikojen huonona semmoisena) on harvemmin kulunut muutamaa tuntia enempää ja oikeastaan saan yleensä kokonaisuuden kasaan alle tunnissa. Riippuu vähän siitä, onko kuvat otettu jo aiemmin vai lähdetäänkö siitä liikkeelle ensin.

Saatiin eilen asioita edistymään kotona tosi paljon! Olin niin iloinen siitä. Harmikseni tehtävämäärä oli kuitenkin niin suuri, ettei vielä voida heilutella ihan voittajalippua vaan kyllä täällä pitää vielä järjestellä. Kuulostaa ihan kun oltaisiin muutettu jonnekin, mutta ei, ihan vaan aloitettu remontointiprojekteja, jotka jäävät kiireen jalkoihin. Fiksua, ehh?

On aika hämmentävää herätä pitkästä aikaa sateiseen aamuun. Nyt viime päivät ollaan saatu nauttia auringosta niin paljon, että edelleen tuijottelen epäuskoisena ulos ja mietin mitä sinne tulisi edes pukea päälle. En tiedä uskaltaisiko sitä käydä katsomassa sääennusteita vai onko parempi vain elää omassa kuplassaan ja haaveilla siitä auringosta iltapäivälle.


                                                                     "Mä maalaispoika oon.."Nyt on kuitenkin aika heittää sateenkestävät vaatteet niskaan ja koiralenkin jälkeen suunnata salille vetämään reipas aamutreeni. Päivä on muuten täynnä ohjelmaa, niin lähden nyt heti aamusta salille ettei se jää muiden juttujen jalkoihin :) 

Toivottavasti muillakin starttaa sunnuntaiaamu energisesti!

4 kommenttia:

 1. Pistän suihketta kainaloon, se on ihan joviaali ilmiö :D Täällä ei olla noin energia, mut lentsut pitää lentsuilla ja sit taas mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepa heti tiesit mistä kipaleesta on kyse! ;) Muista syödä sitä sinkkiä, se auttaa yllättävän hyvin.

   Poista
 2. Jeps eilen söin ja C-vitskua kans ja tänään on syystä tai toisesta ainakin jo parempi olo, ei taida olla edes lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! En tiedä vaikuttaako se noin nopeasti, mutta hyvä kuitenkin jos olo on vähän parempi :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)