12. maaliskuuta 2015

Matkatervehdys


Heippa ja terveiset aurinkoisesta Hampurista!

Saavuttiin tänne tänään aamulla aikaisin ja nyt kello näyttäisi lähentelevän neljää täkäläisen kellon mukaan. Suomessahan se on tunnin enemmän :) Tultiin Miikan kanssa tänne pidennetylle viikonloppureissulle moikkaamaan siskoa ja hänen poikaystäväänsä. Mitään sen kummempia suunnitelmia ei (taaskaan) ole, sillä täällä on mukava vaan mennä minne haluaa ja tehdä mikä tuntuu mukavalta. Sisko yritti jotain kyllä jo Reeperbahnista vihjailla, mutta ans kattoa. Olen nimittäin ollut Hampurissa aika monta kertaa, mutta aina onnistunut välttämään bilemekka Reeperbahnin. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta aamuun asti valvominen on ainakin huono. Kuulemma se ei aina pakollisesti liity siihen visiittiin, joten pistetään harkintamyssyyn josko sitä repäisisi, haha.


Täällä on ilma itse asiassa aika samanlainen kuin Suomessa oli lähtiessä, aurinkoinen mutta kirpsakka. Lämpöasteita on jonkun verran plussaa, mutta ei kyllä hirveästi. En tiedä johtuko se omasta liian ohuesta vaatetuksesta vai mitä, mutta itse ainakin palelin hieman tänään. Huomenna laitan sitten paremmin päälle! Tänään on tiedossa näillä näkymin leffan katsomista tai muuten vaan kotoilua. Ahkerat "saksalaiset" kun menevät aamulla töihin niin ei niitä voi minnekään yömyöhään kuljettaa. Voisin yrittää keskittyä huomenna aamupäivällä koulujuttuihin ja sitten en tiedäkään vielä mitä tehdään. Selvinnee jossain vaiheessa :)


Pahoittelut muuten siitä, kuinka hiljaista täällä blogissa on ollut. Olen ollut ihan ylibuukattu viime viikot ja se näkyy sekä täällä että ystävien näkemisessä. Muutamat reissut ovat taanneet sen, etten saa hengenrauhaa arkipäivisin jotta ehdin tehdä kaiken, niin näin ollen on blogi ollut myös pahnan pohjimmaisena. Haluaisin lupailla parempia aikoja, mutta niitä ei ole näköpiirissä ainakaan kuukauteen. Sen jälkeen varmaan sitten rauhottuu. Näin ollen voinkin tiedottaa, että älkää ihmetelkö, jos täällä ei näy eikä kuulu. Kunhan saan arkikiireet selätettyä, niin pääsen takaisin blogin pariin. Itselleni kun tämä on semmoinen "hyvänpäivän harrastus" niin en viitsi ottaa tästä enää stressiä. Sitä saa tehdä niin paljon monien muiden asioiden vuoksi. Hoidan nyt muut kiireet alta pois niin voin sitten jossain vaiheessa taas muutenkin rentoutua kotona enemmän ja istahtaa koneen äärelle kirjoittelemaan.

Aurinkoisia kevätpäiviä teille siis, kuullaan ehkä jo lähipäivinä uudestaan Hampurista tai sitten sopivan hetken tullessa myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)