19. maaliskuuta 2015

"Kun tänään lähden, otan mukaan mitä tarvitsen, taivaalta tähden valitsen ja sitä seurailen"


Kylläpäs päivät etenevät kovaa tahtia, nyt mennään jo torstaissa! Palattiin tosiaan sunnuntaina Hampurista ja alkuviikko kului töitä tehden ja kouluhommien parissa puurtaen. Nyt elellään jo torstai-iltaa ja sain juuri pakatuksi huomenna alkavaa matkaa varten. En nyt kuollaksenikaan muista, olenko maininnut tästä blogissa jo aiemmin, mutta huomenna lähden siis Berliiniin. Kyseessä on työpaikan 10-vuotismatka eli työporukalla mennään :) Jotenkin on tuntunut melko raskaalta järjestää tuhannet asiat kuntoon niin, että pääsen taas viikonlopuksi reissuun, mutta luulen että huolet ja murheet unohtuu siellä reissussa sitten. Ensi yönä on pakko nukkua "varastoon" sillä tuo porukka ei ymmärrä oikein nukkumisen päälle. Kääk!


Nämä kuvat ovat kuitenkin vielä viime viikon visiitiltämme Hampurista. Syötiin aivan älyttömän hyviä suolaisia ja makeita crepsejä!! Letut tehtiin tattarijauhoista ja suolaisissa letuissa täytteenä oli muun muassa paprikaa, sipulia ja piparjuuritahnaa ja makeassa taas suklaata, appelsiinia, banaania ja omenaa. Niin hyvää! :) Voisin tehdä joskus kotonakin niitä. Varsinkaan suolaisia lettuja ei tule kyllä ikinä tehtyä.

Hampurissa oli tosi kylmä meidän siellä ollessa, joten käytin siskoni takkia lähes koko ajan. Vihreä ei yleensä ole mikään lempivärini itselläni, mutta ihastuin tähän takkiin hurjasti. Se jotenkin istui hyvin napakasti päälleni niin tuuli ei päässyt välistä sisään. Oma untuvatakkini taitaa olla vähän liian iso kun siellä välissä on niin paljon tilaa. Olisi kiva saada joskus vielä tämmöinen vähän istuvampi untuvatakki, ehkä sitten vähän enemmän juuri välikausitakiksi kuin kovia pakkasia varten.

Viikonlopun matka nosti itselläni taas flunssan päälle ja alkuviikko meni töissä pärskiessä ja niistäessä. Nyt kuin taivaanlahjana, hävisi flunssa yhtä nopeasti kuin se tulikin. Todella kummallista?! Olo on tällä hetkellä siis ihan terve, joten menen ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon Maga-treeneihin. Kuinka jännittävää. Olen niin jo odottanut treenaamista, etten kohta malta lähteä Berliiniin ollenkaan. Vitsi vitsi, mutta joo toivottavasti olo pysyisi tästä eteenpäin terveenä ja saisi taas urheilun normaalisti elämään. 

Ihanaa viikonjatkoa sinne ja muistakaapa seurailla instagrammin (@rosimariela) kautta matkakuulumisia! 

Ps. Mitä muille kuuluu? :)

2 kommenttia:

  1. Vähän kivaa ku pääsit Berliniin, pidä hauskaa!! Toivottavasti siellä ei oo ihan yhtä kylmä ku taas täällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo niinpä!! Täällä on tuntunut vähän lämpimämmältä kuin Hampurissa ja ollut ihan hyvä keli ennen kuin alkoi ripsottelemaan iltapäivällä. Tultiin hetki sitten hotlaan lepäilemään ja pian alkaa valmistautuminen iltaan! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)