3. maaliskuuta 2015

Flunssanpoikanen ja murtunut varvasKukkuu! Hengissä ollaan edelleen, tosin ei hirveän vahvasti tällä hetkellä. Makoilen kotona sängyssä flunssassa ja ihmettelen elämää. Flunssan lisäksi kärsin vähän toisenlaisestakin ongelmasta tällä hetkellä nimittäin onnistuin potkaisemaan jalkani ilmeisesti oveen viime lauantaina ja sen myötä murtui varpaanpääty. Hupsista, ei mennyt ihan putkeen lähtö ystävän synttäreille :D 

Lähdin kuitenkin vaivasta tietämättömänä juhliin tapaamaan ystäviäni, sillä ajattelin vain kolauttaneeni sen kovaa. Ei sitä kiireessä ehdi oikein miettimään. Tällä hetkellä reseptinä on sitten teippaus viereiseen varpaaseen, leveän kengän käyttäminen ja tarpeettoman rasituksen välttäminen. Ilmeisesti tämän elimistölle aiheutuneen stressitilan myötä repäisin myös flunssan jostain ja heräsin aamulla kurkku kaktusena ja lämpö nousseena. Vajaan työpäivän jälkeen luovutin hommien jäädessä hyvään pisteeseen ja tulin kotiin löhöämään. En ole muuten aikoihin maannut sängyssä keskellä päivää, kertonee jotain olotilasta...


Muuten kuuluu hyvää ja arki rullaa hyvin täytenä, mutta iloisesti eteenpäin. Olen päässyt urheilemaan tosi paljon mikä on ollut hauskaa ja tuntuu, että hommat niin sanotusti etenevät niin töissä kuin myös koulussa. Omaa lepoaikaa on asteen verran vähemmän, mutta välillä näin päin.

Maaliskuu näyttää hyvin touhukkaalta, sillä mukaan mahtuu myös paljon reissuja. On pyörähdystä Kotkassa ystävien luona ja jopa kaksi Saksan matkaa! Toinen on reissu siskon luokse Hampuriin ja toinen taas työpaikan virkistysmatka Berliiniin. Sanomattakin selvää, että olen todella innostunut kaikista!! :) 

Nyt kun taas saisi itsensä terveen kirjoihin niin olisi mukavaa. Toisaalta välillä on kiva saada hyvä syy lepoon, sitä kun ei muuten tuppaa aina saamaan muuten. Kaipailisin kuitenkin urheilun pariin, joten olisi kiva jos aamulla heräisin terveenä. Toiveajattelua, mutta kaikkea saa toivoa. Loppuviikkoon mennessä tervehtyminen saattaa olla vähän realistisempaa. Jepa, parempaa tiistaita sinne siis!

8 kommenttia:

 1. Aikamoinen juttu toi sun varpaasi, voi kurjuus.. Muista nyt lepuuttaa, sillä ens viikolla nähdään jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan se vähän huonoa tuuria, mutta itse asiassa tällä hetkellä en ehdi sitä pahemmin edes ajatella kun flunssa on saanut otteen ja olo on aika hirveä :/ En ole aikoihin kyllä ollut näin tukossa ja lämpöäkin on. Buu. Nyt ei olisi aikaa lepäillä, mutta onneksi pystyn huomisen ottamaan vapaaksi kuitenkin. Kouluhommat ei katoa kuitenkaan mihinkään. Ensi viikolla tullaan tosiaan, jeeee!

   Poista
 2. Nyt mäkin oon kipee..:| ja vielä influenssa argh. No onneks tuli nyt eikä 2vkon päästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääh, eihän. Voi räkä :S Mistä tiedät, että on influenssa kyseessä?

   Poista
  2. Äiti sanoi :'D Normi flunssa yleensä alkaa just tollai hiipien, influenssassa rämähtää heti ekana päivänä yleensä päälle korkea kuume ja lihassäryt :|

   Poista
  3. Okei, en tiennytkään! Mulla on ollut molempia mutta tällä kertaa näistä vaihtoehdoista selkeesti vaan flunssa. Ootko nyt sitten kotona loppuviikon vai meneekö se yhtään parempaan?

   Poista
  4. No nyt on jo paljon parempi ku eilen, mutta kyllä lepään nyt huomisen ja viikonlopun vielä ihan totaalisesti. Eilen oli kyllä aikamoiset olot - sillon tietää että on oikeesti kipee, kun ei halunnut edes katsoa telkkaria tai avata konetta :''D Toivottavasti myös sä ja sun varpaas alatte parantua:D

   Poista
  5. Hyvä, että voit lepäillä. Joo pahimman kuumeen ajan ei pysty kyllä edes lukemaan :/ Onneksi olen selvinnyt nyt vähän vähemmällä, mutta stressaa kaikki lykkääntyneet hommat ja olo on surkea. Jotain olen yrittänyt kuitenkin tehdä, esim. laskea hourupäissäni matikkaa, hyvin toimii :D Not. Kiitti, suuresti paranemisia myös sinne!!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)