8. helmikuuta 2015

Sunnuntaifiiliksellä treenikuulumisia


Moikka :) Olin eilen kuntosalilla tosiaan uusimassa korttini ja päätin samailla repäistä ja ottaa kuntosalipuolen lisäksi oikeuden myös ryhmäliikuntaan. Olen pitkään puhunut siitä, etten ehdi käymään ryhmäliikunnassa enää kaiken muun urheilun lisäksi, mutta samalla olen haaveillut venyttely-/joogatunneista leppoisille sunnuntaipäiville. On tärkeä muistaa kehonhuoltokin sen ohella, että treenaa aina niitä maksimeja. 

Eilen siis tosiaan otin hieman uudenlaisen salikortin ja päätin mennä samalla toista kertaa Mindful Body -nimiselle ryhmäliikuntatunnille. Tunti pohjautuu pitkälti rentoutumiseen, venyttelyyn ja oman kehon kuunteluun. Juuri sopiva semmoiselle päivälle, kun on edellisiltana valvonut suht myöhään.


Luulen, että tämä uusi korttilisäys on siis ihan hyvä valinta vaikka siitä saakin maksaa hieman enemmän. Yritän pystyä pitämään kaiken balanssissa ja toivon, että aikaa jäisi tarpeeksi kaikelle. Tavoitteena olisi käydä 1-2krt/vk Krav Magassa, salilla sen noin 2 kertaa (vähintään) ja kerran viikossa kehonhuoltotunnilla. Jollain viikolla yhden salikerran voi taas korvata jollain raskaammalla ryhmäliikuntatunnilla kuten esimerkiksi Body Pumpilla. 

Todellisuudessa en kuitenkaan pysty kaiken koulun, työn ja koirien ohella käymään säännöllisesti viittä kertaa viikossa kodin ulkopuolella liikkumassa, mutta jonkunlaisen hyvän kombon yritän luoda. Kiireisinä viikkoina treenit jäänee muutamaan kertaan, mutta ehkäpä sitten hieman rennompien viikkojen aikana pääsisin toiveitteni mukaan treenaamaan. Kevyemmät treeniviikot ovat kuitenkin myös todella tärkeitä, joten ihan hyvä, että niitä tuleekin jo valmiiksi aikataulujen pakottamana.

Miltäs kuulostaa tämänlaiset suunnitelmat? :)

2 kommenttia:

  1. Just hyvä, mä tosin luulin et sulla oli oikeus käydä niissä jo nytkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tuolla paikassa ikinä ollut, mutta muutaman kerran kävin kyllä ilmaisella kokeilutunnilla kun semmoisia järkättiin :) Yleensä ei tosin pysty edes erottamaan kuntosalia ja ryhmäliikuntaa, joten kiva kun tuolla on se mahdollisuus.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)