7. helmikuuta 2015

Puuha-apina


Myöhäistä aamupäivää! :) Olen tänä aamuna puuhastellut paljon täällä kodinlaiton parissa ja yrittänyt saada kaaosta pienemmäksi. Miikka toi suurimman osan Joensuun tavaroista tänne ja nyt on koti sen näköinen. Joka paikassa on laatikoita ja sotkua, ihan liikaa tavaraa. Voi olla, etten lähde tänään käyttämään sen kummemmin aikaani niiden siivoamiseen vaan ehkäpä teen sen joku toinen päivä. Jonkun verran ehdin tossa kuitenkin jo järkkäilemään ja nyt näyttää edes pienen asteen verran siistimmältä.

Eilen oli ihan superhauska ilta. Olin esimieheni tupareissa Helsingissä ja vietin illan siis työkavereideni kanssa. Oli niin hyvät jutut kyllä ja herkullista ruokaa eli todella onnistuneet tuparit kaikin puolin. Muu porukka jatkoi sitten vielä yökerhoon, mutta itse lähdin tyytyväisenä kohti kotia :) Emmin kyllä pitkään ovella, mutta totesin ettei silloinen fiilis sopinut yökerhoiluun ja muutenkin joskus on hyvä kiittää illasta silloin kun se on hauskimmillaan. Ehkäpä ensi kerralla eksyn mukaan baariin, katsellaan sitä sitten.


Ajattelin käyttää tämän päivän tehokkaasti. Moni varmaan laittaisi jalat ylös ja ottaisi lehden käteen näin lauantain kunniaksi, mutta mikä siinä on etten pysty?! Tein jo listaa kaikesta mitä haluan tehdä, ja nyt jo melkein stressaa, ehkä vähän typerää. Viikolla jää kuitenkin niin monia itselle tärkeitä asioita puolitiehen, että sitä haluaa jotenkin kiriä kaikkea kiinni viikonloppuisin siinä onnistumatta.

Mutta mitäs listalla sitten on? No ainakin ajattelin käydä kuntosalilla, parin tunnin kävelyllä koirien kanssa ja tehdä yhden koulureferaatin. Sitten tietysti olisi kiva saada kotia edes vähän enemmän järjestykseen ja kaupassakin voisi käydä. Joudun varmaan viimeiset jättämään sitten huomiselle tai hamaan tulevaisuuteen, koska kaikkea ei aina ehdi tehdä :D Muutenkin innostun aamuisin aina kaikesta ja iltapäivällä iskee väsähdys ja motivaationpuute. Pitää siis hoitaa aina tärkeimmät pois alta, että ainakin jotain tulee tehtyä. Illalla otetaan sitten ihan lungisti Miikan tullessa töistä.

Nyt lähden toteuttamaan tätä "rentouttavaa" lauantaitani ja palailen mahdollisesti huomenna. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hassu oot kun et bilettään lähde! Meitsi tuli just lenkiltä ja kohta tehdään poikien kans sushia. Hyvää viikonloppua ja muistahan rentoutuakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös alkuillan biletystä lasketa! ;) Höh. Säpäs olet ahkera, lenkkeily tekee varmasti hyvää. Me tehtiin just pizzaa eli herkuttelua meilläkin. Ketäs muita poikia siellä oikein on? Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Yleensä sitä päätöstä lähteä kotiin ennen baaria ei tule kaduttua. Oli kyllä hauskaa, mutta itellä tuntuu että nyt vasta sunnuntai-iltana alkaa olla palautunut, vaikken edes pilkkuun asti riekkunut:D Ei siis kovin aktiivista viikonloppua ollut täällä... Vi ses imorgon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, harvemmin sitä tosiaan katuu! Kuulinkin jotain huhua meiningeistä ja kuulemma toimistolla oli jatkot, perusmeininkiä ;) Aamulla nähdään!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)