15. helmikuuta 2015

Aurinkoinen sunnuntai


Onpas ollut ihana ilma tänä sunnuntaina. Pakkanen on tullut takaisin, mutta niin on kauan kaipailtu aurinkokin. Kuulemma sitä jatkuisi vielä muutaman päivän verran, ei paha jos se pitää paikkaansa. Olin tänään tietysti metsälenkillä koirien kanssa sillä kuka nyt haluaisi ehdoin tahdoin missata aurinkoa! :) Sattumien kautta aika koiralenkkeilyyn oli astetta verran lyhyempi kuin oli ajatus, mutta onneksi ehdittiin sinne lopulta kuitenkin ja sain vielä kaverista ja hänen koiristaan hyvät seuralaiset.Nyt vaivaa perinteinen sunnuntaimasistelu, kun kaikki kiva loppuu taas :D Mutta toisaalta jos tykkää koulustaan ja työstään niin ei kai pitäisi valitella sunnuntai-illalla? Vapaapäivät on vaan aina niin jees, ettei malttaisi lopetella. Onneksi ensi viikolla on toisesta koulusta loma/tenttiviikko, niin saan viettää asteen verran kevyemmän viikon sillä en itse joudu mihinkään tenttiin. Tulee tarpeeseen tähän väliin ja toivon, että saadaan tätä kodin eteisprojektiakin taas vähän etiäpäin. 


Leppoisaa sunnuntai-iltaa itse kullekin ja mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tahtoo koirakuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseänikin vähän huvitti koirien puuttuminen näistä kuvista, mutta niitä on vaikea ikuistaa kännykkäkameralla kun tohina on niin kova. Ensi kerralla parempi yritys :) Psst. Kuka siellä?

   Poista
 2. Paistaahan se aurinko sielläkin :) Hassua kun täällä ei vaan sitä lunta yleensä näe. p.s. voisit linkata sun bannerinkin niin että kun siitä klikkaa ni pääsee blogin etusivulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime päivinä on paistanut ihanasti joo.. :) Ja luntakin on vielä vähän! Hassua, ettei sinne sitä tule pahemmin. Pistän korvan taakse tuon bannerijutun ja kunhan ehdin, niin yritän laittaa linkin sitä kautta, kiitos vinkistä.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)