5. tammikuuta 2015

Yllätys Thaimaassa!Olipas ilta! 

Tämä päivä kului ensin upeissa jokimaisemissa meloen, jatkui hotellin uima-altaalla loikoillen ja pian sen jälkeen toimimattoman Skypen kanssa kiroillen ja päättyi lopulta illalliseen korkealla kukkulalla hotellimme vieressä. Menimme äitini kanssa siskoni ja hänen poikaystävänsä hotellihuoneeseen katsomaan auringonlaskua ennen päivällistä ja ajatuksena oli jokaisen ottaa haluamiaan aperitiiveja ja pähkinöitä. Kun saavuimme huoneen luo, ei kukaan avannut hetkeen ovea. Äitini ajatteli heidän olevan ehkä vielä uimassa vaikka olimme puhuneet kyllä tietystä ajasta jolloin treffaamme. Hetken päästä ovi kuitenkin aukesi normaaliin tapaan ja astelimme sisään. Matkasin suoraan parvekkeelle kuten aina ja olin valmiina etsimään sopivan istumapaikan kunnes huomasin pöydällä neljä muffinssia, joissa oli kynttilöitä. Onpa kiva yllätys meille! No, yllätys ei ollutkaan suunnattu meille kahdelle äitini kanssa kuten ajattelin vaan tilanne tarkentui hieman katsomalla pöytää tarkemmin. Siellä oli paljon erilaisia herkkuja, kortteja ja yksi pieni lahjapaketti. 


Olikin kyseessä minun yllätyssynttärini!!! :) Oikea päivä koittaa vasta 27.1, mutta ihanat matkaseuralaiseni halusivat juhlistaa sitä näin etukäteen upeassa maisemassa Thaimaassa. Siis niin kiva yllätys, enkä arvannut yhtään! Tämän lisäksi vielä ravintolassa laulettiin onnittelulaulu ja pöytään tuotiin hedelmälautanen kynttilät hehkuen. Kiitos vielä järjestäjille! <3

Kai se on sittenkin ihan ok täyttää pian 26 vuotta, jos sitä kerta näin kivasti juhlistetaan ;) Hieman tuottaa kuitenkin vielä hankaluuksia asian hyväksyminen. Se ikä alkaa kuitenkin lähennellä jo seuraavia pyöreitä..

Tämä kuva ei ole itse asiassa tältä illalta vaan taisi olla eiliseltä kun lähdimme syömään. Hotellin uima-allasalueelta onkyllä  todella kauniit maisemat!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Uima-altaalta on kivat näkymät! :)

   Poista
 2. Hihii, no olipa mainio surprise! Ihania kuvia, mukavaa oloa kaikille sinne <3 Ps. Aivan lumoava uusi kansikuva, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ihan paras kun en edes aavistanut mitään! :D Hihi kiitti. Oli mukava skypetellä eilen!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)