31. tammikuuta 2015

Onnistunut lauantai


Heippa ja mukavaa lauantai-iltaa! Tänään on ollut tosi onnistunut päivä ja koska toinen kodin ihmisasukeistamme ahertaa vielä koulutyön parissa, tulin tänne kertomaan päivän kuulumisia! :) Nyt alkaa jo silmät lupsua, mutta kohtahan sitä pääsee nukkumaankin. Ensin pitänee tosin käyttää vielä koirat ulkona. Mutta siis, päivä alkoi aika leppoisissa merkeissä sen jälkeen kun sain kammettua itseni sängystä ylös. Lähdettiin aamiaiselle Café Ekbergiin juhlistamaan tiistaina ollutta syntymäpäivääni. Miikka sai joululahjaksi lahjakortin kahdelle kyseiseen paikkaan, joten sain kunnian lähteä mukaan. Café Ekberg sijaitsee ihan ydinkeskustassa Bulevardilla ja on mielestäni näin ensikertalaisen silmin viehättävä kahvila. Aamupala oli nimetty brunssiksi näin viikonloppuna, mikä oli ainoastaan plussaa. Valikoima oli itselleni juuri sopiva vaikka on sitä tullut isompiakin brunsseja nähtyä, tämä oli pienimmästä päästä. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä löysin kaikenlaista hyvää lautaselle ja sain täyden mahan lisäksi iloisen mielen. Siihen ehkä saattoi vaikuttaa upea syntymäpäivälahjani, jonka sain aamupalan lopuksi: aivan ihanat Michael Korsin korvikset! Laitoin korvikset heti päälleni ja yritin pälyillä näyteikkunoista miltä ne näyttivät päällä :D


Hauskaa oli vielä se, että olin laittanut aamulla korviini yhdet toiset hopeiset korvakorut, jotka olin saanut joululahjaksi samaiselta mieheltä kolme vuotta sitten. Tuntui vähän pahalta pistää toiset hetkeksi laatikkoon, mutta pitihän sitä laittaa uudet heti korviin. Ja kai se on myönnettävä ettei niillä korvakorulla mitään tunteita ole. ;)

Muuten olen kyllä aika varovainen korvisten käyttäjä ja pidän arkisin enemmän semmoisia "peruskorviksia", joiden hukkuminen ei niin harmita. Muutaman kerran on tullut hukattua tärkeät korvakorut ilmeisesti kaulaliinan pyörimisen takia ja enää en uskalla ottaa riskiä. Harmillista sinänsä etteivät tietyt korvakorut pääse kovin aktiivisesti käyttöön, mutta onneksi pääsen käyttämään niitä kuitenkin juhlapäivinä.


Leppoisan aamukahvittelun jälkeen haettiin kummipoika meille leipomaan banaanimuffinsseja ja palauttaessani häntä pääsin vielä saunomaankin. Jollei tämä rentouttanut tarpeeksi niin katsottiin me vielä pari jaksoa uutta lempparisarjaani Rouva Ministeriä (Madam Secretary). Se vasta onkin mielenkiintoinen ja jännittävä sarja, en jaksaisi yhtään odottaa taas uusia jaksoja. Tämän takia ei kannattaisi seurata mitään ohjelmaa.. Taisi olla vähän virhe aloittaa se, mutta kerrankos sitä. 

Onko kukaan muu koukuttunut Rouva Ministeri -sarjaan? Kannattaa katsoa!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Onko nää otettu sillä teidän samalla kameralla, jotenkin tuntuu paljon tarkemmilta? Ehkä se on se alkuvuoden orastava päivänvalo.. Ja prameet korvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miikka otti! :) Joo samalla kameralla, mutta se objektiivi oli muistaakseni 50mm. Se on hyvä lähikuvaukseen, mutta koska siinä ei ole automaattista tarkennusta, niin ihmiskuvista tulee yleensä epätarkkoja/tarkennus on väärässä kohtaa. Tällä kertaa onnistui tosi hyvin ja varmaan arskakin vaikuttaa! Ja lisäksi vaihdoin tossa jokunen kuukausi sitten kuvien tallentamisen jpg:n sijaan png-muotoon, jonka avulla ne näkyy blogissa onneksi suunnilleen yhtä selkeänä kun mitä koneella. Ennen jpg mössäsi niitä paljon mitä valitinkin usein..

   Poista
 2. Teknologia se on sit jännittävää! Toi png ei ole mulle yhtään tuttu, pitääkin selvittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on joo! Vaikka välillä ärsyttääkin semmonen. Googlailin tarpeeksi ja löysin vinkin siitä png-muodosta! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)