13. tammikuuta 2015

Oma koti kullan kallis


No niin, nyt olen päässyt vihdoin kotiin pitkän lennon jälkeen! Herättiin 5.15 Bangkokissa ja puoli seitsemän aikaan hypättiin lentokenttäbussiin. Yksitoistatuntia lentokoneessa tuntui taas kerran aika pitkältä, mutta ihan ok selvisin kuitenkin. Itse en niin tykkää lentokoneella matkustamisesta ahtauden vuoksi, mutta välillä ei vain ole vaihtoehtoja. Jos olisi lyhyemmät jalat niin ei varmaan olisi ongelmaa! :D

Suomessa odotti ihanan siisti ja kaunis koti ja valmista ruokaa pakkasessa. Kaikki mun murut oli lähteneet muutama päivä sitten jo Joensuuhun, joten jouduin tulemaan yksin tyhjään kotiin ihmettelemään ennen kuin matkaan loppuviikosta sinne myös. Tosi kummallista olla kotona, sillä tuntuu että olisi ollut ikuisuuden poissa. Kuitenkin on ihan superihanaa taas olla omien ruokien ja tavaroiden luona ja muutenkin kivaa siirtyä pikkuhiljaa omien perusjuttujen pariin.Yritän tänään saada laukun purettua, niin pääsen paremmin kotifiilikseen sitten. Aamulla pitää jotenkin selvitä koululle jo yhdeksäksi, joten pitänee mennä ajoissa nukkumaan. Se tosin ei liene olevan ongelma, sillä sisäinen kello näyttää näin Suomen 17.45 sijaan 22.45. Hiukan jo silmät lupsuu siis!

Sovin kuitenkin täksi illaksi vielä koiralenkkitreffit, ilman omia koiria siis, joten pääsen vähän vielä reippailemaan pitkän istumisen jälkeen. Sen jälkeen uni maittaa varmasti hyvin pian. Taidankin laittaa kaiken valmiiksi ennen kävelyä, jotta voin sen jälkeen köllähtää nukkumaan.

Täällä ollaan siis taas! :)

2 kommenttia:

  1. Jess, täälläkin kuukahdetaan aikasten petiin, kiitos vielä seurasta, oli kyllä aivan huippu loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukuin kuin tukki herätykseen saakka! Nyt pitäisi pukeutua oikein tonne hieman vilpoisampaan ilmaan, tuntuu vähän oudolta vielä kaikki. Kiitos sinne molemmille ihanasta seurasta ja hyvää arkeenpaluuta! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)