26. tammikuuta 2015

Maanantain kuulumisia

Heeei!

Arki, pimeys, laiskuus. Siinäpä syitä miksi tytöstä ei aina kuulu ;) Kyllä nyt huomaa suuren eron siihen, mikä motivaatio Thaimaassa oli kuvailla värikkäitä maisemia versus taas nyt Suomessa. Itseäni ei oikeastaan haittaa tämä pimeys ihan niiiiin paljon kuin ehkä monia (vaikka en siitä tykkääkään), mutta kuvausmielessä tämä on kyllä ihan mahdotonta. Ihan oikeasti, kuka pystyy kuvata tässä säkkipimeydessä? Ja päivisinkin on pilvistä. Ihan mahdotonta näin amatöörin näkökulmasta!

Olen edelleen toiveissa sen suhteen, että saisin jaettua vielä muutamia reissukuvia, mutta ensin ne pitäisi tietysti käydä läpi ja siinä vasta onkin puuhaa. Vielä joku päivä/kuukausi saan niitä ehkä tännekin :D Ehkä! Saatan kuulostaa toivottomalta, mutta ainakin koulun suhteen olen ollut lähipäivinä melko ahkera. Ainakin olen tyytyväinen ja on semmoinen tekemisen fiilis. Onneksi ainakin osa kursseista on mielenkiintoisia ja muutama sitten semmoisia "pakko suorittaa" -tyyppisiä. Niistäkin pitää vaan kaivaa ilo irti ja löytää se hyötyaspekti jostain.


Niin muuten, lyheni tukkakin tuossa hetki sitten hieman. Kävin leikkauttamassa huonot latvat pois, joten nyt mennään taas paljon terveemmällä tukalla. Sitä on ihana harjata, mutta toisaalta se tuntuu oudon lyhyelle. Kyllä se kestää aina hetken tottua tommoiseen muutokseen vaikka ei se ero oikeasti luonnossa kovin suurin ole. Aion kuitenkin kasvattaa näitä taas takaisin pidemmäksi, mutta toivottavasti tällä kertaa parempikuntoisina!

Juuppelis. Aivan pian lähden uhmaamaan tuota pimeyttä ja tallustamaan bussille. Käyn koirien kanssa iltavisiitillä ystäväni luona ensimmäistä kertaa reissun jälkeen, kiva päästä vähän turisemaan. Huomenna onkin aikataulullisesti tosi arkipäivä, mutta sisäisesti vähän jännittää. Silloin on mun synttärit, wiii! :) Pakko sitä on vähän iloita vaikka ei mitään juhlintaa taida ollakaan tiedossa. Tänään on siis viimeinen iltani 25-vuotiaana, mihin nämä vuodet oikein vierii! Huh. Aika kamalaa, mutta onhan synttäripäivä aina aika mahtispäivä vaikka se olisikin viikon tylsin päivä eli tiistai. Iiiiik!

4 kommenttia:

 1. Alles Gute vielä tätäkin kautta, onnea onnea sisko! Alat olla jo naisen iässä ;D Kohti kolmeakymppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou älä edes mainitse! En halua vielä edes ajatella sitä :D Vaikka onhan tässä vielä vuosia aikaa sisäistää seuraava hypähdys kolmannelle vuosikymmenelle. Kiitos kiitos!

   Poista
 2. Hyvä siitä tulee! Mä voin muutenkin sit ekaks kertoa et miltä siellä näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta! ;D Voin kysellä kaikki askarruttavat jutut sitten sulta.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)