20. tammikuuta 2015

Höpötystä


Hämmentävä aamu. Olin alunperin luullut olevani töissä tällä viikolla toisessa työpaikassa maanantaina ja tiistaina, kunnes selvisi että olen vain maanantaina. Sovin sitten aamukävelyn serkun ja hänen koiralapsikomppaniansa kanssa ja nyt sekin peruuntui. Lopulta kävin yksin kävelyllä ja istun ihmeissäni koneella. Mitäs sitten tekisi? :DVarasin onneksi tähän aamupäivälle nyt sitten akupunktion päänsärkyyn ja selkäkipuihin (ei akuutteja enää tänään) ja harkitsen kampaajan varaamista iltapäivälle. Saisi kaikki nyt sitten samalla hoidettua kun ilmestyi tämänlainen "vapaapäivä" tai ainakin päivä ilman tiettyjä läsnäoloja. Ainahan sitä voisi koulutöitä tehdä, mutta näin lukukauden alussa kaiken ollessa vielä suurta massaa tuntuu aloittaminenkin hankalalta. Katsotaan mihin saakka oikein pääsen lopulta!


Huomenna onkin pitkä päivä koulun parissa, ensin 9-12 Helsingissä, siitä ryhmätyön tekoon 13-15 Otaniemeen ja siitä sitten vielä toinen luento putkeen 15-18. Ei tosin haittaa yhtään, sillä arki-into on taas palannut. Aamun luento ei kyllä mielenkiinnollaan loista, mutta iltapäivän luento taas korvaa näillä näkymin senkin. Kyseessä on Esa Saarisen vetämä Filosofia ja systeemiajattelu, jota odotan kovasti. Itsehän en siis kyllä ole filosofiasta (ainakaan huonojen proffien vetämänä) innostunut, mutta huominen luento houkuttelee kovasti. Saa nähdä mitä uusia työkaluja tämäkin kurssi antaa?!


Asustelen tämän viikon yksin täällä kodissamme perjantaihin asti, kunnes kaikki pojat tulevat kotiin. Siksipä on hämmentävää tämä kaikki vapaus ja se, että voi olla vaikka koko päivän poissa kotoa. Outo ajatus koiranomistajalle, varsinkin kun olen ollut välillä lähinnä yksin vastuussa tilannetekijöistä johtuen. Nyt kyllä joulun ympärillä on vastuu taas ollut lähes täysin Miikalla ja itse olen päässyt helpolla.  Tämän lisäksi outoa on ollut urheilemattomuus, sillä sain jonkun ihmeellisen krampin yläselkään pitkän lennon jälkeen ja siitä johtuvien kipujen ja särkylääkkeiden vuoksi en ole voinut urheilla nyt sitten viikkoon. Tänään jätän varmuudeksi myös vielä Maga-treenit väliin, mutta ajatuksena olisi torstaina päästä taas taistelun makuun. Olen kuitenkin ulkoillut suhteellisen paljon ja se on ollut kivaa.Joo, tulipa taas höpöteltyä vähän kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Pahoittelut aiemmasta blogihiljaisuudesta, on ollut ajatuksissa kirjoittaa, mutta laiskuus ja muut puuhat veivät voiton. Lisäksi haluaisin jakaa täällä vielä muutamia kuvia reissusta, mutta olen ollut aina väärän koneen äärellä tehdäkseni sitä. Ja tuhat muuta ongelmaa, haha.. No, kaikki ainakaan, eikös! ;)

Mahtista tiistaita kaikille!

Ps. Parempi kuvanlaatu kännykän kamerassa on ehdottomasti seuraava tavoite..

2 kommenttia:

  1. Hyvä et oot päässyt sairasteluilta takas arkeen kiinni! Kerro sit mitä luennoilta jäi käteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, arki on rytäkällä takaisin. Urheilua en ole vielä aloittanut kun jännittää, että toi selkä pamahtaa taas. Huomenna teen kyllä jotain jos kaikki jatkuu hyvin! :) Luento oli aika erikoinen, niin kuin odottaa saattoi. En ehkä ollut ihan niin vakuuttunut, kuin olin ajatellut, mutta ainakin luentosarja tulee olemaan erilaisempi kuin yleensä. Toivottavasti hyvällä tavalla!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)