3. tammikuuta 2015

Ensimmäisten päivien kuulumisia Thaimaasta


Terkkuja kuumankostealta Krabilta! Päivät ovat täyttyneet erilaisista aktiviteeteista ja pian meillä odottaa retket muutamana päivänä. Tiedossa on esimerkiksi snorklausta, koskenlaskua ja niin sanottua saarihyppelyä. Paljon kaikkea tekemistä, mutta loppuviikosta on sitten aikaa myös ihan vaan oleskelulle. Täällä on tosi kuuma koko ajan, joten se verottaa myös omaa jaksamista. Usein Suomessa räntäkelin aikaan huomaan ajattelevani ettei itseäni huvita kierrellä kaupungilla johtuen ikävästä säästä. Vaikea uskoa, mutta jotenkin sitä tulee täälläkin välillä ajateltua samalla tavalla johtuen kuumuudesta. :D Kauppojen, eli siis rantaputiikkien, kiertely on paljon miellyttävämpää illalla auringon laskettua. Silloin pystyy kuvitella sovittavansakin oikeasti jotain ja muutenkin on paljon freshimpi olo. 

Sain nyt tultua näyttämään muutamia kameralla otettuja kuvia, mutta muitakin lienee tulossa sitten joskus kun ehtii ja netti toimii paremmin. Täällä sen kanssa saa temppuilla aikalailla, mutta kuitenkin ihan upeata että semmoinen ylipäätään on! Suomeen tekstailu olisi ilman Whatsappia todella kallista ja olisihan se outoa olla kaksi viikkoa irti ihan kaikesta sosiaalisesta mediasta. Kuulostaa aika kauhealle, mutta näin se vaan on. Itselleni kuitenkin nämä ovat juuri niitä vapaa-ajan kivoja touhuja, joten miksi ei tekisi sitä sitten lomallakin, eikös :) Tietysti sopivassa suhteessa eikä koko ajan koneella nököttäen.


Olen ymmärtänyt, että Suomessa olisi tällä hetkellä aika sateiset ja synkät kelit. Toivottavasti se siitä taas pakastuisi ja tulisi lunta. Näin tulisi enemmän valoa ja joka toinen suomalainen ei manaisi asiaa mielessään päivittäin. Yritän lähettää täältä ainakin aurinkoisia terveisiä! 

Kuullaan taas!

PS. Jos löytyy toiveita, mitä haluaisitte tietää tästä paikasta niin voin yrittää parhaani mukaan opastaa, vielä tosin aika vajavaisilla tiedoilla. :) 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mukavan näköisiä rantoja ja kuvissa on mahtavat värit! Horisontit tosin vähän kallistelee, joten saisitko ne helposti fiksattua suoriksi? Olisi mukava kuulla minkälaista ruokaa paikallisista ravintoloista/kahviloista saa ja nähdä kuvia annoksista. ;) mihin hintaan saa hyvän lounaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No helou murmeli! Hehe joo horisonttien vinous kertoo ehkä hieman venekyydistä. Ei ollut aina ihan tasaista menoa.. Voisihan niitä horisontteja hieman suoristaa, kunhan eka opettelen että miten ;) Ruokakuvatoive on otettu huomioon! Niitä on tullut tosi huonosti kuvattua, mutta voisin reipastua siinä. Thailounas maksaa ehkäpä keskimäärin jonkun reilut 130 bahtia, eli noin 3-4 euroa. Riippuu toki paljon paikasta ym. mutta ei se varmaan hirveästi kalliimpaa ole. Länkkäriruoka saattaa sitten maksaa vähän enemmän, mutta sekin on halpaa Suomen hintoihin verrattuna. Hyvää ruokaa, mutta kaipailen vähän myös ihan perus kotiruokaakin!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)