10. joulukuuta 2014

Vaarallinen harrastus

Pieni tumpelo täällä moi! Onnistuin lyömään peukaloni eilen treeneissä aika kovaa ja nyt seurauksena kirjoittelen tätä ilman peukaloa. Huvittavaa, että kaiken muun ohella mitä voisi tapahtua onnistun lyömään peukaloni. Yllättävän hyvin pystyy muuten kaiken tekemään ilman sitä. Luulen, että peukalo on kevyesti venähtänyt tai jotain, mutta ei se murtunut ole. Paikallaanolo ei satu, mutta liikuttaminen tuntuu ikävältä ja siksi olen nyt sitten vältellyt sitä.
Ei siinä muuten, mutta pitikö mennä juuri oikea peukalo ja vielä ennen perjantain tenttiä. Koneella kirjoittaminen menee ihan ok, mutta mites ihan kynällä? Toivotaan, että se mikälieonkaan poistuisi perjantaiaamuun mennessä, jotta ei tarvitse mennä kirjoittelemaan särkylääkkeiden voimin. Tämä aamu on asettannut jo omat haasteensa. Ei ole ihan simppeliä hoitaa "ilman" peukaloa kengännauhojen sitominen, koirien kanssa ulkoilu, kahvipannun nostaminen.. Olen nyt yrittänyt käyttää tehokkaasti viereisiä sormia, ja olla kiitollinen siitä, että olen aina käyttänyt lähes yhtä paljon myös vasenta kättä.

Kai tämä tästä, eikö?

4 kommenttia:

 1. Kohtahan sulla on sit jo loma, ei tarvii paljoo enää kirjotella :) Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, huomisesta eteenpäin ei ole enää koulua! Wipii :) Kiitti, tänään on peukalo taas astetta parempi. Taisin selvitä säikähdyksellä tästä keissistä.

   Poista
 2. Ja pyh, ei aikakaan kuvista näytä hiukset ohuilta;)

  Tsemppiä peukalon kanssa ja tenttiin myös!!! :D
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä! ;D Tai ainakin ovat ohuemmat kuin sillon kun värjäsin säännöllisesti, tosi harmillista. Kiitos kiitos, enää yksi päivä ahkeraa lukemista niin sitten voi pistää koulutavarat taas hetkeksi nurkkaan!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)