28. joulukuuta 2014

Uudet Converset

                                
                                                              "Oi, onpa Miikka hankkinut hienot uudet kengät" - Sisko
                                                                          "Ne on mun..." - Minä


Ostin hetki sitten uudet kengät. Ne ovat ihan itselleni, vaikka siskoni niitä luulikin poikaystäväni kengiksi. Eihän se sinänsä kovin kaukaa haettua ollut, sillä nämä Converset haettiin kaupasta miesten puolelta. Kun on pitkä ihminen, niin on usein myös iso jalka ja niin ollen joudun usein turvautumaan miesten puolen kokoihin. Nämä ovat kokoa 41,5, mutta usein koko 41 riittää myös. Ostan toki naisellisemmat kengät naisten puolelta, mutta lenkkareissa ja talvikengissä voi hyvin ostaa kumpia vaan. Niissä on yleensä myös suurempi koko tarpeen, jotta mahtuu tarvittaessa paksummat sukat.


Kyseessä on siis talviversio nahkaisista Converseista. Näiden sisällä on lämmittävä vuori ja pohja on muotoiltu estämään liukastumista. Toimii kuin häkä! Vaikka en yleensä niin Converseista perusta, on tämä malli kovasti mieleeni. Katselin samantyyppisiä viime vuoden puolella, mutta päätin odotella alennuksia ja lopulta kadotin kengät kokonaan. Nyt löysin nämä vielä talvisempana versiona ja päärin tarrata kiinni. Mitäs tykkäätte?


Näillä kelpaa tepastella pakkasella ja ne pitää varpaat lämpimänä. Voi olla, että joudun ottamaan näitä lainaan koiralenkeillekin sillä vanhat lenkkarini alkavat olla jo hyvät päivänsä nähneitä. On mukava ulkoilla niiden kanssa kun puolet kantapäästä kastuu pohjassa olevan reiän vuoksi. ;) Luulisi, että sitä voisi panostaa edes hyviin vermeisiin kun kuitenkin ulkoilee koirien kanssa niin paljon. 

Tämmöset uudet popot on tullut siis hankittua!

Ps. Blogiani voi seurailla Bloggerin, Blogilistan tai Bloglovinin kautta ja Instagramissa taas voi seurailla @rosimariela -nimimerkin kautta. Instagram päivittyy pian ainakin reissukuvilla! :)

4 kommenttia:

 1. No hienot ne on silti, oli kumman tahansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ;D Ja ois voinu ulkonäöllisesti olla kyllä kumman vaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee! On muuten sen verran pakkasta ulkona, että kyllä ne varpaat lopulta näissäkin jääty.. Seuraavaksi laitan mun Ugg-jäljitelmät jalkaan ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)