1. joulukuuta 2014

Täydellinen vuorokausi Långvikissa


Huomenta! Viereisen nukkujan herätyskello soi tänään puoli viiden aikaan, itse havahduin hieman ennen kuutta. Syötiin puuroa ja juotiin kahvia ja sitten olikin aika saattaa muru bussipysäkille. Laahustin aivan unessa ulkona takaisin ja muistin kuinka hyvä olisi mennä aikaisin nukkumaan. Tiesin kuitenkin, että olisin saanut jäädä tänään halutessani nukkumaan, joten halusin käyttää eilisen illan toisen kanssa niin pitkään kuin mahdollista. Huippuviikonloppu kääntyi maanantaihin ja alkoi viimeinen pätkä kahden kaupungin välillä asumista tämän vuoden puolella. :) Se on joulukuuta nyt muuten!

Mutta joo, ajattelin nyt ottaa aikaa ja tulla kertomaan meidän viikonlopustamme, jonka vietimme pitkälti Långvikin Congress Wellness -hotellissa Kirkkonummella. Olin siis järjestänyt pienen yllätyksen poikaystävälleni hänen 25-vuotispäivänsä ja meidän yhteisen 3-vuotispäivämme johdosta. Halusin jotain erilaista, meille just täydellistä tekemistä. Me tykätään urheilusta, hyvästä ruoasta ja itsensä hemmottelusta. Siihen ei aina meinaa löytyä aikaa, mutta nyt järjestin sitä ja onnekseni yllätys meni täysin läpi.
Suunnittelu alkoi jo monta viikkoa sitten kun aloin miettimään eri vaihtoehtoja. Olin jo pitkään halunnut testata Långvikin, joten päätin tarttua härkää sarvista ja tarkastella erilaisia vaihtoehtoja tekemisen suhteen. Huomasin, että siellä oli meneillään juuri tänä samaisena viikonloppuna vielä Långweekend -tapahtuma, jolloin tarjolla oli lisäksi muun muassa livemusiikkia, mahdollisuus ohjattuun sampanjatastingiin lisämaksua vastaan ja myöhäinen uloskirjautuminen. Jotta viikonlopusta tulisi mahdollisimman hauska, olin sanonut Miikalle järjestäväni jotain, mutta en kertonut mitä. Pakkasin hänelle kaikki tavarat ja vaatteet valmiiksi ja itse ajomatkan hän sai istua kyydissä silmälaput päässään. Ei kuulemma kurkkinut eikä arvannut mihin tie vie!Saavuttiin Kirkkonummen Långvikiin siis kahden aikaan lauantaipäivällä ja asettauduttiin kotoisaksi ihanassa huoneessamme. Tiedossa oli koko päivä omien rytmien mukaan menemistä eli rentoilua. Tämän vuoksi haluttiin aloittaa päivä testaamalla paikan kuntosalia, josta jatkettiin saunan kautta kylpylän poreisiin. Siellä vierähti muutama tunti, kunnes oli aika siirtyä huoneeseen välipalalle ja laittautumaan. Olin varannut meille illallisen kello yhdeksäksi ja se oli hyvä valinta. Ehdittiin hyvin tehdä päivän touhut ja rauhoittua sitten illallisen pariin. Oli muuten hyvät pääruoat, ihan suussasulavaa. Valittiin syötäväksi kuhaa ja peuraa ja maistettiin sitten niitä ristiin. Molempien annokset oli ihan kymppejä mielestäni eikä livemusiikistakaan haittaa ollut.Ilta jatkui viinin maistelulla ja iltakahvilla, mutta lopulta käytiin kuitenkin aikaisin nukkumaan, jotta seuraavana päivänä jaksaa. Aloitettiin sunnuntai aamu-uinnilla polskien ja suunnattiin sieltä runsaalle aamupalalle. Oli ihan pöllämystynyt olo kun oli niin rentoutunut :) Näillä eväillä oli hyvä levätä hetki hotellin pehmoisissa lakanoissa ja lopulta pakata tavarat ja kiittää vierailusta.

Voin kyllä lämpimästi suositella Långvikia, jos mietitte mukavaa ajanviettopaikkaa puolison kanssa. Ystävän kanssa en sinne ehkä lähtisi sillä kylpyläpuolella on kuitenkin lähinnä poreammeita mutta pariskuntana se on kyllä ihan täydellinen paikka. Odottelen jo millon päästään joskus tuonne uusiksi!

Oletteko te ehtineet jo käydä Långvikissa? Jos joo, niin minkälaisia muistoja jäi? :)

2 kommenttia:

  1. Hauska kuulla et teillä oli onnistunut viikonloppu! Ja kiva ettei toinenkaan mitään arvannut, mä en ees tiennyt et sulla oli tommosta suunnitteilla..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua etten ole siitä sitten mitään maininnut? Varmaan unohtunut kaiken hulinan keskellä..:) Nyt on suunnitteilla myös risteily Tukholmaan kun monsieur sai semmoisen lahjaksi! Ei tosin multa siis.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)