2. joulukuuta 2014

Punahilkka


Heippa! Oltiin sunnuntaina juhlistamassa suvun uusinta tulokasta nimiäisten muodossa. Juhla oli järjestetty hyvin ja siellä oli paikalla lähisuvut ja muutamia ystäviä. Oma sisko puuttui paikalta, mutta muuten lähes kaikki vaikutti olevan paikalla :)

Laitoin päälleni kauan sitten muistaakseni ystäväni kirpparikasasta pelastetun hameen, joka sopii mielestäni täydellisesti joulunaikaan. Tykkäsin kovasti tästä punaisen, tyllin ja kellohameen muodon yhdistelmästä. Laitoin alle itse asiassa mustan mekon, mutta puolet siitä pysyy sopivasti piilossa lämmittämässä hameen alla. Mietin ensin voiko niin tehdä, mutta lopulta päätin että miksi ei ja se tuntui tosiaan ihan mukavalta päälläkin!


Pahoittelut kuvien laadusta, hämärä yllätti taas kulkijat ja ei ehditty kuvata ennen juhlia sillä *yllätys* meille tuli kiire. Niin kuin aina ennen juhlia. Ainut aika kun olisi kiva panostaa kuviin niin juuri silloin ne tulee sitten räpsittyä nopeasti. Onneksi kuitenkin saatiin edes jossain muodossa!

Hiukset laitoin ylös ponihännälle ja kiharsin latvat. Se ei nyt näissä kuvissa näy harmillisesti, mutta se sopi mielestäni hyvin tähän tyttömäisen lookiin. Poikaystävän kanssa saatiin hyvät keskustelut siitä mitä mieltä hän on tästä asusta ja kuinka itseni tulisi osata viestiä hänelle paremmin mitä asulla haen. Hän ei näet osannut odottaa, että halusin yhtäkkiä olla kovin tyttömäinen kun yleensä pukeudun kuulemma enemmän jakkutyyppisesti juhliin ja näin ollen ei näyttänyt asulle vihreää valoa. Saatiin tästä mielenkiintoinen keskustelu aikaan, mutta en lähde siihen nyt pureutumaan sen tarkemmin.

Mitäs tykkäätte tämmöisestä jouluhenkisestä asusta? Vai särkyykö silmät jo kuvia katsellessa laadun vuoksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)