22. joulukuuta 2014

Meidän risteilymme Silja Serenadella


Meinasin ensin otsikoida "Tukholma meidän silmin", mutta rupesin sitten miettimään etten tainnut ottaa yhtäkään kaupunkikuvaa sieltä :D Oma kuvaamiseni on siis hyvin fiilispohjaista ja tällä kertaa kännykkäkameralla oli myös suuri rooli hetkien ikuistamisessa. Tässä tulee kuitenkin muutamia kuvia meidän risteilyltä.Itselleni oli suuri yllätys se kuinka rauhallista ja miellyttävää Silja Serenadella voi ollakaan! Olin jotenkin varautunut nuorisolaumojen öykkäämiseen ja keski-ikäisten miesten änkyröimiseen, mutta yllätyksekseni lähes kaikki laivan matkustajista käyttäytyivät hyvin ja meno oli oikeasti todella miellyttävää ja viihtyisää. Laivana Silja Serenade on kaunis seiskakerroksen promenadeineen ja toiminta on keskittynyt selkeästi muutaman kerroksen ympärille.

Joulun tunnelmaa ei ollut ihan niin paljon kuin olisin olettanut, mutta jouluvalaistuksesta ei ollut kuitenkaan pulaa onneksi. Yhdeksän iltashow oli myös superhyvä, melkeinpä kansainvälistä tasoa. Laulajat olivat ihan muuta luokkaa kuin perinteiset laiva-artistit ja olin oikeasti todella yllättynyt siitä kuinka hyvä show oli. Tyypit lauloivat covereita esimerkiksi Pharrel Williamsin kappaleista ja taisivat jopa päihittää alkuperäiset artistit.Tukholmassa kierreltiin lähes koko maissaoloajan eli seitsemän tuntia ja jalat oli aika väsyneet kun päästiin takaisin. Ehdittiin kuitenkin nähdä monia paikkoja ja syödä myös hyvin. Omaksi harmikseni emme löytäneet yhtäkään kunnon joulutoria, joten se kokemus jäi sitten uupumaan. En ollut olettanutkaan näkeväni mitään verrattuna Saksan joulumarkkinoihin, mutta pieni fiilistely olisi ollut poikaa. Ensi vuonna pitää varmaan yrittää päästä taas Hampurin markkinahumuun :)


Risteily oli siis kaikin puolin rentouttava ja mukava. Törmättiin siellä vielä serkun ystäväpariskuntaan ja heidän lapsiinsa, joita ollaan tavattu useasti ennenkin, joten vietettiin sitten hetkiä yhdessä laivalla. Nyt kun pääsi kotiin, on olo taas hieman hämmentynyt, mutta eiköhän tässä pääse kartalle taas ihan pian. Tänään päästään hakemaan sisko kentältä ja treffataan tuttavaperhettä ja kummilapsia.

Laskelmieni mukaan, on jouluun enää kaksi yötä! Iiiik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)