26. joulukuuta 2014

Jouluisia kuulumisia
Oikein rauhallista tapaninpäivän iltaa! Meillä on ollut oikein mukava joulu ja jatkuu edelleen. En viitsi vieläkään istua koneen ääressä lyhyttä hetkeä pidempään vaan jatkan vielä rentoa joulunviettoa ihan pian. Ollaan oltu monessa paikkaa nyt joulun aikana ja tänään on ensimmäinen hieman hidastempoisempi päivä. Nämä kuuluvat kyllä olennaisesti jouluun, joten tämmönen pysähtyminen tulee kyllä tarpeeseen. Huomenna koittaa varmaan jo vähän enemmän "paluu arkeen" kun katse siirtyy muun muassa eteisen remppaan ja muuhun tämmöiseen enemmän arkiasiaan. 
Tuli muuten lumi niin täydelliseen aikaan ettei tosikaan. Kyllä se lumi vaan tuo joulufiiliksen ihan täydellisesti, joten ei voi valittaa. Pitää nyt nauttia talvesta niin kauan kuin ehtii, sillä pian koittaa lähtö Krabille ;)
 
Paljon olisi kerrottavaa, mutta enpä taida nyt jaksaa enempää. Joulu laiskistaa kovasti! Hyvä juttu on ollut kyllä se, etten ole kertaakaan syönyt itseäni kunnolla ähkyyn ja muutenkin olen syönyt aika maltillisesti kaikkea. Ehkä tuo tuleva bikiniloma jotenkin vaikuttaa.. Mutta olo on siis näin kolmantenakin joulupäivänä aika raikas, kerrankin.
 
Nyt menen takaisin joulupuuhien pariin, hyvää joulua vielä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuva pojista keskellä tietä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Ei ne kovin kauaa siinä paikallaan viihtyneet :D

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)