8. joulukuuta 2014

Instagram


Toisin kuin otsikko antaa ymmärtää, on seuraavaksi luvassa kännykän syövereistä muutamia kuvia, jotka eivät ihan kaikki ole päätyneet Instagramiin saakka. Kuvissa on kuitenkin viime viikkojen meininkejä luokiteltuna kolmeen pääluokkaan: opiskeluun, urheiluun ja yhdessäoloon. Näistä on siis viime viikkoni aika lailla koostunut :)Opiskelu ei ole aina yhtä mukavaa kuin ylhäällä vasemmalla oleva kuva antaa ymmärtää, mutta joskus se voi kuitenkin olla mukavissa puitteissa tehtyä. Usein jos lösähdän sohvalle kirjoittelemaan, on tuloksena jotain ihan muuta kuin kouluhommia, mutta juuri tuolla samaisella kerralla taisin oikeasti saada jotain aikaiseksikin lähes makuuasennossa. Mitä kiinnostavampi tehtävä, sitä kivempi sitä on tehdä missä vaan :) Joskus myös niskaan painava palautuspäivämäärä saattaa tehdä omat tepposensa.Urheilua olen päässyt harrastamaan pitkälti haluamani mukaan vaikka on viime viikkoihin kyllä kuulunut ihan flunssailuakin ja sen kanssa tuskastelua. Nyt kuitenkin kun olo on (taas kerran) parempi, niin myös urheilu maistuu ja antaa voimaa päiviin. Lenkillä haluaisin ehtiä käydä enemmän, mutta se on vähän ajanpuutteen vuoksi jäänyt. Katsotaan josko ehtisi sitäkin tekemään hieman enemmän ennen kuin lumi saapuu maahan ja kovat pakkaset sen mukana. Silloin kun ei allekirjoittaneen henki enää kulje lenkillä toivottuun tapaan.On viime viikot sisältäneet myös onneksi ihania rentoutumishetkiä niin kylpyläminiloman, itsenäisyyspäivän kuin päivittäisten kahvi- ja koirapusutteluhetkien parissa. Vaikka olen kova puuhaamaan aika lailla koko ajan, tykkään myös silloin tällöin ottaa ihan ylilungisti ja vaan lökötellä koko päivän. Todella harvoin maltan sitä tehdä, joten yleensä tilanteen tulee melkein pakottaa siihen. Sillon nautin ihan täysin rinnoin rentoilusta.
 
Huh, kylläpäs oli taas teknisiä ongelmia tämän postauksen teossa, mutta ehkäpä ne loppuu nyt sitten tähän. Enää on muuten 5 päivää koulua jäljellä, niin hienoa, mutta myös stressaavaa. Seuraavat päivät menee pitkälti siis koulun parissa, jotta kaikki työt tulevat tehtyä mahdollisimman hyvin. Sitten voi taas hengähtää ja taputtaa itseään selkään hienosta suorituksesta yhden lukukauden osalta. Olen taas asteen verran lähempänä valmistumista ja osaamista on tullut kartutettua myös paljon.

Iloista maanantaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Millon sun joululoma oikeen alkaa? 22. päivä tuun sit mä, sekin on jo tosi kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulun puolesta alkaa jo nyt perjantaina, 12.12! :) Eli ylihuomenna tentin jälkeen. Viime vuonna oli vika tentti 20.12, nice.. Nii sä tuut sitten parin viikon päästä, just ennen jouluaattoa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)