12. joulukuuta 2014

Hommat pulkassa!


Lainaus Facebook-sivultani: "Jes, tän lukukauden viimeinen kouluhomma pulkassa ja nyt alkaa joulunodotus! Tai onhan sitä salaa tullut odoteltua jo hetki, mutta nyt voin suunnata kaiken fokuksen siihen, haha. Kylläpä on taas vapautunut olo näin tentin jälkeen, ei ollut mitenkään maailman helpoin."

Eli JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Saatan olla vähän innoissani. Suuri lasti on taas pudonnut harteilta, kun pedantti suorittaja-Rosita on saanut koulutyöt ja tentit tehtyä ja palautettua. Kaikesta jäi vielä ihan hyvä fiilis vaikka tentissä olisi ollut hieman parantamisen varaa. Luin kuitenkin kuin hullu ja annoin itsestäni ajallisesti kaiken mitä on mahdollista ennen tenttipäivää. Se riittää tällä kertaa, enempään ei pysty :)


Mitäs sitten? Tiedossa on hieman lyhyitä työkeikkoja, aikaa ihanille ystäville, jotka ovat jääneet opiskelujen paitsioon  ja aikaa kodinlaitolle. Meillä alkoi eteisen uudistusprojekti joskus kuukausia sitten ja se on edelleen kesken. Aion selvittää mitä maksaa liukuovet vanhojen puuovien tilalle ja muutamat tavarat saavat siirtyä eteisestä. Haluan saada siitä raikkaamaan, tyylikkämmän ja valoisamman. Semmoisen mihin on mukava tulla päivän touhujen jälkeen.

Kuitenkin ennen kaikkea tätä puuhastelua ja illalla odottavaa ystävän synttäripäivällistä, aion ihan vaan hengähtää ja kirjoittaa muutaman joulukortin. En tänäkään vuonna saanut niitä tehneeksi itse, mutta parempi kauniit ostetut kuin ei mitään. Tapanani ei ole lähetellä pahemmin kortteja, mutta muutaman laitan aina tietyille sukulaisille ketä ei nähdä joulunaikaan ja kummivanhemmille. Kuuntelen samalla myös hieman joululauluja ja glögin sijaan juon näköjään kahvia. Aika kivaa hei tämä elämä näin tälleen melkein lomalaisena!!

Mitäs viikonloppusuunnitelmia siellä on? :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Eilinen ilta ainakin sujui ihanissa merkeissä ystävien kanssa niin pääsi heti unohtamaan kaikki kiireet. Kuinka ihanaa..:)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)