16. joulukuuta 2014

Aurinkoenergiaa


Viikon päästä koittaa yksi vuoden ihanimmista päivistä, jouluaatto. Rakastan joulunaikaa yli kaiken ja en voisi kuvitellakaan viettäväni sitä ulkomailla. Kerran tosin pakotettiin enkä ollut iloinen. Tänä vuonna kuitenkin joulunloppumissurkuttelujen sijaan suuntaan katseeni aurinkoon ja tavaroiden kokoamiseen. Tasan viikko aatosta hyppäämme lentokoneeseen kohti Thaimaan Krabia! Kuka hyppää matkalaukkuun?


Haaveilin tänään jo lyhyesti, mitä must-juttuja sitä ottaakaan matkalle ja mukaan lähtee ainakin bikinit, aurinkorasvaa + after sunia sekä aurinkolasit. Muut asiat ei sitten olekaan niin tärkeitä :D Kyllä kai sitä muutakin voisi laukkuun laittaa ja luultavasti sitä tulee taas ihan liian paljon, mutta ainakin nämä asiat ovat tärkeimpiä. Aurinkorasvaa tarvitsee myös ehdottomasti voimakkaampana versiona, joten pitää tarkistaa matkakumppanien varastot ennen kuin suuntaan kauppaan. Vaikka en yleensä ole kovin ilmasta riippuvainen ihminen, on viime aikojen pimeys syönyt hieman myös omia voimia ja odotan sitä, että saan kerättyä lisää voimaa aurinkoenergiasta.


Tänään muuten paistaa ainakin meillä myös aurinko piiiitkästä aikaa. Kuinka virkistävää! Yritän olla ajattelematta sitä säkkipimeyttä, joka saapuu kahden tunnin päästä. Sen sijaan lähden nyt seuraavaksi koirien kanssa haukkaamaan happea kävelyn muodossa. Luulen, että tämä lenkki menee aika helposti kun voi vaan fiilistellä aurinkoa. Tekisi melkein mieli laittaa aurinkolasit päähän, mutta se taitaa näyttää aika hölmöltä näillä leveyspiireillä. Thaimaassa saa sitten taas arskat nassulle ;)

Aurinkoista tiistaita itse kullekin! 

2 kommenttia:

  1. Minä hyppään matkalaukkuun!! :D ps. suosittelen vahvempaa aurinkorasvaa. /Kaija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tervetuloa, jätän tilaa sulle! :D Olin ajatellut aurinkorasvaksi vähintään kertoimen 30, mutta mieluusti 50 ainakin alkupäiviksi. 15 taitaa olla vähän tummemmalle ihotyypille sopiva, mustahan tulisi rapu niin pienen kertoimen avulla ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)