19. joulukuuta 2014

Asukuvia merenrannalla


Nyt vihdoin olen löytänyt uuden villakangastakin ja saanut sen käyttöön. Ostin vanhan mustan kangastakkini joskus todella monta vuotta sitten ja jo pitkään olen haaveillut uudesta, vaaleammasta versiosta. Huomasin eron myös nyt käytössä siinä, kummassa sitä villaa on oikeasti mukana. Lämmittää muuten hippasen paljon enemmän tämä vaalea takki kuin aiempi "villakangastakkini".Tämän takin löysin ensin Zalandolta, mutta en raaskinut ostaa huikean, lähes 200 euron hinnan vuoksi. Aloin kyllä sitten järkeilemään, että kyllähän hyvä takki saa vähän maksaakin, mutta lopulta jäin odottelemaan alennuksia. Bongasinkin sitten muutama viikonloppu sitten saman takin Booztilta noin 130 euron pintaan! Oli kyllä aika selkeää silloin, että takki lähtee mukaan. :) Vajaan viikon verran sitä odottelin innoissani, kunnes posti oli noudettavissa jouluruuhkien keskellä. 

Nyt olen päässyt kokeilemaan takkia jo muutamaan otteeseen ja ollut erittäin tyytyväinen ainakin toistaiseksi. Takki sisältää villaa 29 %, joten se tuo oikeasti myös lämpöä kangistuviin jäseniin. Kuten kuvasta näkyy, saa etukauluksen tarvittaessa nostettua kivasti ylös, jolloin se suojaa tuulelta ja tuiskeelta. Olen kuitenkin pitänyt alla aina kaulaliinaa lämmittämässä ja suojaamassa suoralta ihokontaktilta. Olen hieman herkkä villalle ja se tuntuu nimittäin monesti kutittavan.


Yllä on kuva kuulemma prinsessasta ja kruunusta. Näin hauskaa on leikkiä tyttöystävän kustannuksella ;)Tällä hetkellä olen yhdistänyt uuteen takkiin konjakinvärisiä asusteita sekä purppuraa, mutta eiköhän sitä tule pian käytettyä kaiken kanssa. Vaalean takin kanssa tuntuu sopivan oikeasti moni sillä se on itsessään niin neutraali. Näidenkin kuvien oton jälkeen lähdettiin koirakävelylle merenrantaa pitkin, joten vaihdoin neonvihreät lenkkarit jalkaan. :D Näytti varmaan aika persoonalliselta, mutta ei se loppujen lopuksi ihan hirveä yhdistelmä mielestäni ollut vaikka en sitä arkikäyttöön ottaisikaan.


Ja vielä loppukevennyksenä kaikille: Saanko esitellä Aku Ankan! 


Taisin osoittaa mieltäni Miikalle tai jotain muuta yhtä ylevää kuvanoton aikoihin. Olen aika liikkuvainen persoona, joten käsky kuten "näytä normaalilta" kuuluu aina silloin tällöin kameran toiselta puolelta. Viimeksi taisin kysyä mikä on normaali edes..

Näihin tunnelmiin lähden nyt päivän puuhiin. Kivaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Voiei mikä ankka! Mut sähän himoitsit sitä mun villakangastakkia jo täällä viime vuonna, kiva et nyt löysit oman :) Mäki ostin spontaanisti uuden takin, se ei ole kyllä kovin paksu mut kelpaa neuleiden kans hyvin ainaki Hampurin talveen. Näät Suomessa sit, ens viikolla jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks näytäkin aika Akulta? :D Oi, kiva. Odotan, että näen sen takin! Minkä värinen se on?

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)