6. joulukuuta 2014

6.12.2014


Huomenta ja mukavaa itsenäisyyspäivän aamupäivää! Olin kovasti suunnitellut tulevani tänne vielä kirjoittelemaan kuulumisia eilisen puolella, mutta eihän siitä mitään tullutkaan. Peruuntuneita suunnitelmia, jännittävä väitöstilaisuus, koskettava työilta ja viimeisille minuuteille (23.58) venynyt koulutyön palautus imi viimeisetkin mehut tästä tytöstä ja oli pakko luovuttaa. Eilisen vuorokauden puolelle kirjoitus ei olisi kuitenkaan mennyt, joten mitäpä sillä olisi ollut väliä enää. Monin puolin superhuonosta päivästä tulikin lopulta ihan jees ja ainakin se sisälsi monia hienoja hetkiä. Lämpöilyn aiheuttama heikohko olo vaan yritti turmella kaiken ja vei henkiset voimat heti aamusta. Pahoittelut niille, jotka osuivat tielle tai joutuivat kuuntelemaan ihmejuttuja heti aamusta puhelimen välityksellä, kröhöm.


Tänään on kuitenkin uusi päivä ja uudet kujeet, eikös. Luulen, että tänään pitäisi ottaa ihan rennosti. Käytännössä kuitenkin luen tenttiin ja siinä ohella otan rennosti. Toimiikohan se? Ainakin illalla katsotaan varmasti Linnan Juhlia ja syödään juustoja viinin kera. Niin, olen siis äidin luona evakossa kun miniperheeni toinen otus on Joensuussa! Saunoisin myös mielelläni tänään ja pitkä kävelylenkki valoisan aikaan koirien kanssa olisi mukavaa. Katsotaan mitä kaikkea sitä ehtiikään tehdä.

Uskon, että tästä tulee ihan kiva päivä. Ainakin parempi kuin eilisestä aamusta, se on helppo homma. Mitäs teillä on suunnitelmia tälle päivälle? Oikein ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Jejee kiitos vielä itsepäisyysterkuista, täälläkin juhlittiin ja ylistettiin Hannes Hynöstä, josta tuli ainakin mun illan suosikki, niin symppispappa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa no häntä en kyllä juuri muista kun en ihan koko aikaa seurannut, mutta paljon oli symppispappoja! Samaa kattelin itsekin :) Niin suloisia tapauksia, ja älyttömän reippaasti moni lähes satavuotias käveli kepin kanssa kättelemään.

   Poista
  2. Kävin googlaamassa ja voi että oli harmi, että ei nähty häntä. Oltiin varmaan juuri silloin saunomassa.. Herttainen ihminen ja varmasti kovan työn tehnyt!

   Poista
 2. No nyttemminhän hänet on uutisoitukin ihan kansan suosikkina ;) Oli monta haastatteluakin ja sit Hannes lähti tanssimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin, ihana tyyppi :) Katselin netistä myöhemmin sitä haastattelua ja myös uutisointia.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)