5. marraskuuta 2014

Vielä yksi päivä

Pian ympäripyöreät päiväni muuttuvat aamujunaan Joensuuhun ja siellä arjen jatkamiseen. Viime päivien ollessa erittäin raskaita työmäärältään, en voi kertoa kuinka paljon odotan jo huomista ja Joensuuta. Siellä on ihanaa se, ettei tarvitse juosta luennoilla ja töissä vaan voi keskittyä vaan omaan itsenäiseen opiskeluun. Tekee hyvää taas tähän väliin. Lisäksi tietysti tapaan siellä taas pikkuperheeni, joten lienee luonnollista olla ihan iloinen?!

Haittapuolina kahden kodin asumisessa on ehdottomasti ruoan optimointi sopiville päiville. Pyrin yleensä kuluttumaan kaiken huonoksi menevän ennen lähtöä, mutta tällä hetkellä tuskastelen muun muassa maitopurkin ja mehukeiton kanssa. Aika paljon pitäisi juoda, että ne saisi tuhotuksi! On haasteellista ostaa aina vain rajattu määrä jotain, jotta se riittää juuri tietylle päivälle mutta ei yhtään yli. Saattaa kuulostaa pikkuongelmalta, mutta se tulee eteen aina lähtiessä.


Aamulla siis tsukutsuku, pian voisinkin kirjoitella joulun jälkeisestä vähän isommasta reissusta ;) Sinne ei ainakaan ihan hetkessä pääsisi junalla..

4 kommenttia:

 1. Mä haluun kuulla isommasta reissusta! Vaikka taisit jo kertoakin minne se suuntautuu. :P Mutta kerro kerro teidän suunnitelmista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistaakseni asiasta mainitsin sillon jo aiemmin kun nähtiin, mutta ehdottomasti kerron pian lisää! Oot semmonen matkaholisti ;)

   Poista
 2. Hauskaa matkaa ja terkkuja pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrotaan! :) Mä pusuttelen ne melkein kuoliaaksi heti kun nään ne.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)