2. marraskuuta 2014

Valoa marraskuuhun


Nyt kun ollaan jo marraskuun puolella, ajattelin käydä varastossa hakemassa hieman joulutavaroita yläkertaan. Jee! Mitään joulupukkeja tai -poroja ei vielä ole ajatus laittaa esille, mutta miksei sitä voisi laittaa jo ainakin jouluvaloja ja pientä punaista. Piristäisi itseäni ainakin jo näin pimentyvänä aikakautena :)


Siskoni ainakin repii tässä vaiheessa jo pelihousunsa, mutta tulepa tänne Suomeen kokemaan nämä säkkipimeät illat, niin ymmärrät aika nopeasti valojen tarpeet! Olisihan se kiva nähdä parvekekin iltapäiväviiden jälkeen eikä pienet valopisteet kulhossakaan ihan mahdottoman kamala ajatus olisi.

Itse laitan laiskasti usein vain kattovalot päälle vaikka ne eivät niin tunnelmallisia olekaan. Varsinkin silloin kun pitää keskittyä tietokonehommiin, on tärkeää työskennellä hyvässä valaistuksessa. Iltaisin kuitenkin on mukava himmentää hieman valoja ja rauhoittua iltaan. Nyt olen ollut viime päivinä todella vähän iltaisin kotona, sillä olen ihmetellyt koirattomuuttani ja viiletellyt kaupungilla urheilun ja muiden puuhien parissa. Muutaman viikon päästä saan Rockyn ja Fasun kuitenkin takaisin, ja isommankin otuksen muutamaksi päivää, joten sillon tulee varmasti pysyttyä normaaliin tapaan välillä kotonakin. Se on "mun juttu" kuitenkin loppujen lopuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)