9. marraskuuta 2014

Sunnuntaisia ajatuksiaLunta tulvillaan, on raikas talvisää! No ei, loskaksihan tämä pian taas muuttuu ilmojen lämmetessä, mutta onneksi ollaan saatu nauttia kauniista talvipäivistä nyt jo monta päivää :) Aamulla lähden takaisin kohti pääkaupunkiseutua ja menenkin juna-asemalta suoraan luennolle ja sieltä vielä töihin. Pitkä päivä tiedossa siis, mutta eiköhän sitä taas jaksa kun on saanut kerätä energiaa koko viikonlopun rakkaiden kanssa.


Olen muuten viime päivinä saanut jo ihan joulufiiliksen. Ostettiin pipareita, ollaan juotu kanelilla maustettua kahvia ja polteltu omenakanelikynttilöitä. Saatettiin eilen jopa kuunnella vähän joululauluja :D Eikä ollut edes oma ehdotukseni! Ihanaa virittäytyä jo lempijuhlaani ja fiilistellä sitä näin etukäteen. Tässä ennen on kuitenkin tiedossa ainakin vielä Miikan synttärit sekä meidän 3-vuotispäivämme mitä varten olen kehitellyt jotain aika mukavaa. Ei taida tuo toinenkaan vielä edes tietää mitä on tiedossa, enkä uskalla vielä tännekään kirjoitella, jos se sattuu käymään täällä. Kerron kyllä myöhemmin sitten mitä olin suunnitellut!

Enää reilu kuusi viikkoa jouluun, apua. Sitä ennen pitää taas tehdä vaikka ja mitä koulua ja työtä, hui. Tavallaan kuitenkin kiva, että jos nyt jaksaa vaan ahertaa niin pian se loma koittaa kuitenkin :) Pitää pitää nyt vaan mieli virkeänä tämän kaamosajan aikana ja muistaa liikkua ja ulkoilla mahdollisimman paljon. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta tärkeä asia muistaa. Joskus voi myös hautautua suklaan kanssa sohvanpohjalle, siitä ainakin itse tykkään myös paljon.

Pieni makeahiiri kiittää ja kuittaa ja menee keittämään vielä kanelilla maustettua herkkukahvia. Tuo toinen heräili juuri päiväuniltaan, joten lienee hyvä keittää kunnon määrä kahvia molemmille. Mitäköhän muuta hyvää sitä kaapista löytäisi, namskis.. <3 Kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Oiskin ihanaa maistella glögiä ja pipareita kynttilänvalossa mut ei oikein ole aikaa. Ehkä sitten jonain iltana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kyllä saa kunnon joulufiiliksen, mutta en itsekään kyllä ehdi tosiaan joka ilta, että ihan vain silloin tällöin :) Voihan sitä yhdistää sitten vaikka johonkin opiskeluunkin luomalla mukavan ilmapiirin ja vaihtamalla teen glögiin? Tsemppiä sulle kiireisiin, kyllä se vielä helpottaa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)