1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivä vai halloween

Upea aurinkoinen keli toivottaa marraskuun tervetulleeksi! Siivosin juuri parvekkeen hyvään kuntoon ja enää puuttuvat tuikut lyhdyistä niin parveke on valmis talvikuntoon. Meillä on tänä vuonna toista kertaa vasta lasitetut parvekkeet, joten talvi tulee olemaan erilaista kuin yleensä. Parveke ei tule olemaan täynnä lunta vaan siellä voi jopa istuskella takki päällä lämmin teekupponen kädessä.

Tänään vietetään pyhäinpäivää ja toisaalta taas myös vielä halloweenia vaikka se varsinaisesti taisi olla jo eilen. Ajattelin yhdistää nämä kaksi toisiinsa kietoutunutta, mutta käytännössä hyvin erilaista "juhlaa" käymällä ensin hautausmaalla sytyttämässä kynttilöitä rakkaille ja sen jälkeen menemällä serkun tytön luo 9-vuotissyntymäpäiville. Tiedossa on juhlat velhoteemalla ja kutsu taisi tulla tavallisen osoitteen sijasta Tylypahkaan. Pitäähän sitä itsekin olla jollain tavalla hengessä mukana, joten päätin sitten velhon sijaan olla piru/paholainen sillä en ole tähän mennessä tullut velhovaatteita hankkineeksi ;)Rauhallista tai vauhdikasta lauantaita kaikille, riippuen siitä mitkä asiat teille korostuvat tässä pyhäinpäivän ja halloweenin täyteisessä viikonlopussa!

2 kommenttia:

  1. Oliko moni sukulainen pukeutunut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kyllä, lapset enemmän ;) Muutamalla oli kyllä kaikenlaista päällään ja varsinkin vanhemmat olivat pukeutuneet. Velhohattuja löytyi myös ja hienoja koristeluita!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)