20. marraskuuta 2014

Päivän asu - hattukuvia


Hellurei!

Pitkästä aikaa olisi tiedossa asukuvia. Käytiin Miikan kanssa eilen Espalla kahvilla ja samalla oli sopivasti aikaa nappaista muutama kuva. Näistä tuli yksiä lempikuvistani, mutta sain aikaiseksi taas hirveät ongelmat Bloggerin kanssa. Miksi kaikki kuvat suttaantuu? Olen mielestäni saanut pienennettyä ne oikein ja nyt sitten opettelin lisäämään vielä Picasan kautta, mutta edelleen lopputulos on paljon heikempi kuin miten ne itselleni näyttäytyvät muistikortilta. Näin opiskelijana pitäisi varmaan olla kykeneväinen etsimään tarvittava tieto mistä vain, mutta oma kärsivällisyyteni on luokkaa nolla tämän asian kanssa..


Ostin hetki sitten elämäni ensimmäisen lierihatun ja nyt se pääsi koekäyttöön! Olin haaveillut juuri tuon värisestä hatusta jonkin aikaa, joten kun tähän törmäsin, en voinut jättää sitä ostamatta. Vähän se tuntuu vielä hassulta käyttää sitä, mutta toisaalta hattu tuo mielestäni kivan lisän asuihin ja suojaa samalla vähän päätä. Tuuli ei selkeästi ole hyvä kaveri, mutta muuten ensimmäinen käyttökokemus oli positiivinen!


Asuna oli tällä kertaa sininen puuvillamekko ja lämpimät fleecesukkahousut. Tuossa asussa tarkeni vielä ihan hyvin vaikka täällä on selkeästi jo viilentynyt ilma, välillä taidetaan mennä pakkasen puolella. Noi hanskat on muuten ihan yhdet lemppareistani, ostin ne viime vuoden puolella Hampurin Mangosta ja olen käyttänyt niitä ihan huimasti. Olen ihan tykästynyt tuohon konjakin väriin ja nyt sitä löytyy niin saappaista, laukusta kuin hanskoistakin :) Ei tosin tässä kuvassa, mutta noin niin kuin muuten.

Ei kai sinänsä mitään kummempaa, aika perusmeininkiä noin asullisesti (ilman hattua) ja muutenkin arki rullaa eteenpäin vauhdikasta tahtia. Seuraava kuukausi tulee olemaan tiukkaa tahtia, mutta sitten jo helpottaa ennen joulua. Olen ehtinyt nyt urheilemaan tosi mukavasti ja olo on ollut sitäkin kautta energinen. Nyt sitten pitkästä aikaa varmaan kuukausiin heräsin kurkku turvonneena, mitä tapahtuu? Hui, toivottavasti ei tauti iske kunnolla päälle.

Katsottiin eilen illalla semmoinen elokuva kuin Snowpiercer ja voin sanoa, että oli kyllä yksi parhaista näkemistäni elokuvista. Se oli kyllä myös sen verran kammottava, että en ihmettelisi jos flunssa puhkeaa juuri sen elokuvan aiheuttaman stressin jälkeen. Tosi hyvä, mutta kauhistuttava elokuva. Onko kukaan ehtinyt nähdä sitä vielä? Mitä mielipiteitä se herätti? 

4 kommenttia:

 1. No aivan ihana hattu! Minä diggailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään! Tosin tuntuu ehkä vielä vähän oudolle pitää sitä, mutta eiköhän siihenkin totu pikkuhiljaa. :) Enemmän on kuitenkin tullut hiihdeltyä pipo päässä..

   Poista
 2. Kas näin heiluu hattu, ja hattu heiluu näin! Täällä on puissa vielä lehtiäkin muuten, huomasin kun näitä kuvia katselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahh täti Monika! Just on tullut lauleskeltua tota muutenkin :D Toivottavasti ei näytetä ihan samalta täti Monikan kanssa.. Siellä ei näytä talvi tulevan ollenkaan? Joko on mun lempijoulumarkkinat pystyssä? Vieläkin haaveilen niiden näkemisestä tänäkin vuonna, mutta onnistuminen näyttää nyt heikohkolta.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)