6. marraskuuta 2014

Matka lämpimään tammikuussa


Tammikuu edustaa itselleni uuden vuoden alun lisäksi aina uuden koulurupeaman alkamista sekä tietysti omia syntymäpäiviä tammikuun lopulla! Ehkäpä juuri omista synttäreistä johtuen, olen aina pitänyt tammikuusta, mutta tammi-helmikuu on kuitenkin tuntunut synkältä ajanjaksolta vuodenajan puolesta. Loka-marraskuu menee ohi usein joulun voimalla, mutta tammikuussa alkava kesänodotus tuntuu usein hieman liian pitkältä. Vaikka vuoden alkukuukausina usein tapahtuukin kaikkea mukavaa, alkaa pimeys, kylmyys ja pitkä talvi tuntua jo raskaalta.Noh, tänä vuonna asiaan on ratkaisu. Me lähdetään Thaimaahan Krabille! Lähden reissuun äitini, siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa ja reissun pituus tulee olemaan vajaa kaksi viikkoa. Katseltiin äidin kanssa kahdestaan aluksi matkoja ihan muille seuduille, mutta aikataulujen ja hintojen perusteella päädyttiin lopulta Thaimaahan ja saatiin lisäseuraa hampurilaisvahvistuksistamme. Halpaa reissua ei tuostakaan saatu, mutta kaikki speksit vaikuttaa aika mahtavilta!

Olen itse ollut Thaimaassa kerran aikaisemmin vuosia sitten ja silloin vietimme ensin kolme yötä Bangkokissa ja seitsemän Hua Hinissä. Tällä kertaa yövymme Bangkokissa vain yhden yön lentojen vuoksi, mutta muuten aika kuluu ihan Krabilla löhöillen ja auringosta nauttien. Ehkäpä käymme hyppelemässä pikkusaarilla ja raahaudumme meren rannalle. Kaikkea semmosta tosi raskasta, huh mitenköhän sitä jaksaa.. ;)

Onko teillä kokemusta Krabista? Mitään suosituksia sinne? 

Ps. Kuvista kiitos poikaystävälle! Hän pääsi käymään Thaimaassa muutama vuosi sitten kaveriporukalla :)
 

2 kommenttia:

  1. Oi onnekasta!:> Haluaisin itsekin lähteä käymään Thaimaassa, ehkä mekin varataan äkkilähdöt lämpimään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä viihtyisä paikka omien kokemusteni mukaan! Thaimaahan on myös lentoja tarjolla paljon enemmän kuin muihin lämpimiin kaukokohteisiin, esim. Dominikaaniselle tai Karibialle ja sinne saa varmaan paremmin tarjouksia :) Mutta ylipäätään lämpimään on aina huippua mennä Suomen talven keskeltä!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)