11. lokakuuta 2014

Sekalaisia matkakuvia Hollannista


Heipsan! Tulin jakamaan vielä muutamat kuvat Hollannin reissultani. Tarkoitus oli koota yhteen myös matkakuvat käynnykästä, mutta niitä oli lopulta kertynyt niin säälittävän vähän, että annan asian olla tällä kerta ja vilauttelen niitä mahdollisesti sitten jossain vaiheessa myöhemmin muussa muodossa. :)

Itsehän tykkään kuvailla yleensä inspiroivia ruoka-annoksia, joihin ei kuulu silloin tällöin napsimani herkut. Katselen muiden blogeista mieluummin kuvia herkullisista salaattiannoksista kuin mäkkärin hampurilaisista vaikka molemmat hyviä onkin, pakko myöntää.. Kuitenkin pyrkimys terveelliseen ruokailuun on lähellä sydäntäni ja siksi yritän etsiä inspiraatiota mieluummin hyvien ruokajuttujen kautta. Siksipä naurattikin kun ystäväni halusi ikuistaa meidän ranskanperunat! Minä: "Eihän näitä tartte kuvata, ei ei.." Ystäväni: "Juu juu nyt kuvaan, hymyile!" Joo :D

 Mistä nämä photo bombit muuten saapuvat oikein? Aikaisemmissa torikuvissa halusi tuntematon poika tulla kanssani kuvaan ja nyt takanani oleva herra tuijottelee oikein innostuneesti kaivaen kielellään päivän ruokalistaa pois suustaan. Taidan olla joku magneetti tämänlaisille hetkille? Tai sitten kuvailupaikkamme ovat vain liian julkisia, haha.


 

Viimeinen kuva otettiin paluupäivänä juuri ennen lähtöä juna-asemalle. Jännittynyt tyttö mietti mielessään miten muutaman kilometrin pyörämatka sujuisi matkalaukku toisessa kädessä. Yllättävän hyvin se sitten sujuikin vaikka kyllä siinä saa lihaksiin tuntumaa. Onneksi pääsin ennen pitkää matkaa syömään runsaan brunssin ystäväni kanssa ja rupattelemaan viimeiset jutut hetkeen :)

Kiva reissu oli, kiitos seurasta ja näistä kuvista Lauralle!

2 kommenttia:

  1. Hömelö, ei se ollu ruokakuva ranskalaisista, vaan turistikuva meistä syömässä paikallisia herkkuja :D! Kivoja kuvia oot keränny ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo niin se kai oli ;D Hyviä ne oli kyllä! Onneksi tuolla valmistuu katkarapupasta juuri, sopii hyvin korvikkeeksi :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)