2. lokakuuta 2014

Ready, set, board!

Täällä elellään jo ihan lähtötunnelmissa. Lähdin aamulla käymään vielä luennolla, jotta pystyin samalla käydä tankkaamassa koulun ruokalassa. Siitä sitten tulin hakemaan koirat kotoa ja seuraavaksi kuskaan ne ystävälleni hoitoon yhdeksi yöksi. Perjantaista sunnuntaihin pojat viettävät sitten keskenään eri osoitteissa :) Jännittää miten kaikki menee kun eihän Fasu ole ollut pahemmin hoidossa, mutta toivotaan parasta ja onneksi on hyvät hoitajat. Koirien viennin jälkeen kurvaan takaisin oman kodin kääntöpaikalle odottamaan naapuriystävän kyytiä kentälle. Sitten alkaakin hurja matka kohti Enschedeä!


Viime lennosta on taas hetki aikaa, joten vähän aina jännittää miten kaikki menee, mutta onhan sitä ennenkin selvitty muun muassa matka 18-vuotiaana yksin Chileen. Että tämän pitäisi olla ihan piece of cake. Tänään kuitenkin on tiedossa koneen vaihto Köpiksessä ja Amsterdamin päässä sitten pitää bongata vielä oikea juna Enschedeen. Huokaisen helpotuksesta kun olen perillä. Niin jos ehdin, sillä kuulemma viiletämme hurjaa vauhtia (yhdellä pyörällä matkalaukkuineen) ystäväni kanssa käymään hänen kotonaan, jotta voimme jatkaa matkaa johonkin juhliin. Finanssiluento alkaa aamulla sitten 8.30. Kuka puhui mitään lomasta? Toki jos näytät ja tunnun kuolleelta aamulla, saanen jäädä nukkumaan myös ;) Ehkä.

Mutta nyt liikkeelle ja kohti loppuviikon reissua! Oikein ihanaa viikonloppua sinne ja tulen moikkailemaan kunhan ehdin! Kuvia on varmasti  tiedossa paljon! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän sä taisit perille päästä, jee, kivaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvin selvisin onneksi ja kaikki meni nappiin. Matka-aikaa kertyi kuitenkin semmoinen kymmenisen tuntia, joten kun olin ensin selvinnyt Lauran koulujärjestön bileistä kotiin olin aika tasaraha! Kiitos, täällä tutustutaan taas ihan uusiin ympyröihin :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)