21. lokakuuta 2014

Kohti Joensuuta

Nyt on sisko taas hyvästelty eilen kotimatkallensa ja on aika lähteä itsekin reissuun. Tein tänään lyhyen aamuvuoron ja pian startataan koirien kanssa auto kohti Joensuuta. Tällä kertaa menemme tosiaan siis autolla junan sijaan sillä totesimme sen tähän väliin sopivimmaksi vaihtoehdoksi.

Koirat jäävät nyt pidemmäksi pätkäksi Joensuuhun, joten palatessani tulen viettelemään vajaat kaksi viikkoa yksin täällä kotona ison pojan ja pienten elellessä Joensuussa. Ehkä maailman oudointa olla sitten yksin täällä asunnossa, mutta pitänee ottaa ilo irti ja repäistä vaikka 15 h päivillä poissa kotoa. Jes! :D Todellisuudessa varmaan nyyhkin yksin kotona..Tiedossa on nyt sitten ahkeraa opiskelua kuitenkin sillä tuntikorttilaisena olisin aika pahasti niin sanotusti miinuksella tällä hetkellä. Uskon kuitenkin, että tilanne siitä tasoittuu kunhan vain pääsen tekemään. Hyvä puoli on se, etten varsinaisesti tunne Joensuusta ketään enkä omista salikorttia sinne, joten on huono keksiä muuta puuhaa päiville kuin opiskelu. Nyt kun tämän sanoo ääneen niin voisi toivoa sen toteutuvan. ;)

Näitä syyskuvia on muuten tiedossa lisääkin kunhan ehdin ne käymään läpi. Vruum vruum Joensuu, täältä tullaan!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa Joensuuta & terkkuja koirille vielä! :D "Tervetuloa kotin" niinkun luki munkin ruokapöydällä palatessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä on supermukavaa olla! :) On vielä niin kaunis ilmakin, tosin pakkasta joku kymmenen astetta. Hyrrr. Mutta aurinko paistaa niin on ihana katsella ulos ja kohta pääsenkin sinne käppäilemään. Voi, aika söpöä! Kerro sitten millainen on palaute siitä suomenkielen kirjasta..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)