27. lokakuuta 2014

Kirkkaissa väreissä juoksulenkille


Uuden villatakin metsästyksen lisäksi olen etsiskellyt uusia juoksulenkkareita. Tavoitteenani oli jo muutama kuukausi sitten ostaa uudet lenkkarit Joensuusta ja jättää ne sitten sinne kotiin odottelemaan visiittejä. Kierreltiin kaupoilla etsimässä, mutta kuten yleensä ei etsintä juuri silloin tuottanut tulosta. Nyt viimeksi sitten käväistiin ihan muilla asioilla Carlsonissa (uusi liike itselleni :D) ja kas kummaa kuinka hienonväriset ja mukavantuntuiset popot sieltä löytyikään Haglöfs-merkin luota.

Olen käsittänyt että kyseinen merkki edustaisi melko tyyriin hintansa lisäksi oikeasti ihan kelpo tavaraakin. Vanhat, edelleen käytössä olevat lenkkarini ovat palvelleet ja palvelevat edelleen nyt jo kuudetta vuotta, joten olisi hienoa löytää jotain yhtä kestävää. Juoksukenkiä olisi varmasti hyvä vaihdella hieman useammin kun niiden rakenne kuitenkin heikkenee vuosien saatossa. Omille kengilleni ei nyt mitään valtavia kilometrejä ole päässyt kertymään, mutta aika monet lenkit on niillä kuitenkin tullut vedettyä.

Kännykkäkuva väärentää hieman, vihreät lenkkarit ovat siis ihan kirkkaanvihreät!

Haglöfsin kengät oli selkeästi kokojen perusteella jaoteltu värikoodeittain: pinkkiä naisille, vihreätä ja sinistä miehille. Itseni ollessa noin keskimäärin miehen mitoissa, ei pinkeistä tietenkään löytynyt sopivaa kokoa 41. Kengät muutenkin tuntuivat olevan hieman pientä mitoitusta. Juoksukenkien on hyvä olla tarpeeksi väljät, jottei isovarvas hierry juoksun tiimellyksessä. Noh, pistin sitten jalkaani vihreät versiot ja ne näytti aika kivoilta jalassa! :)

Hintaa näillä ystävillä oli noin 130 euroa, joten ajattelin metsästellä niitä viellä jostain alennuksesta. Nykyään kun tuppaa koko ajan olemaan alennuksia niin olisi kiva hyödyntääkin niitä. Toki, jos on kyseessä joku pienempi putiikki, on heidän toimintaansa mukava tukea maksamalla normaalin hinnan, mutta Carslon lienee kuitenkin aika iso ketju. Hieman alle sata euroa sopisi itselleni passelisti, mutta voi olla että nämä kengät lähtisivät lopulta ihan normaalihinnallakin. Harvoin kuitenkaan löytää hyvin omaan jalkaan istuvaa juoksukenkää, joka kaiken lisäksi vielä näyttääkin kivalta!

Näillä olisi kiva kyllä pinkoa menemään, whii!

2 kommenttia:

  1. Aika suolainen hinta, kyllä. Ehkä tuut käymään Saksassa lenkkariostoksilla ;) Hei tänään odotan muuten sulta kuvia yhdestä pienestä uutuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se, mutta toisaalta sitten taas jos kestävät monta vuotta niin vuositasolla hinta ei olekaan enää niin paha. Pitää tutkailla, voisit lähettää sieltä ;) Ah joo pitää ottaa kuvia ja lähettää sulle! Harmi ettet ihan ehtinyt nähdä pientä prinsessaa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)