6. lokakuuta 2014

Ensimmäisiä matkakuvia Hollannista


Kotona ollaan taas! Saavuin oikeasti jo eilen illalla myöhään, mutta jostain kumman syystä ei tullut mieleen avata konetta. Takana oli neljä junamatkaa ja kaksi lentoa, joten olo oli sen mukainen myös illalla. Tulin kotiin yhdentoista jälkeen, syötiin ja kävin nukkumaan. Aamulla pitikin olla yhdeksältä jo esittelemässä ryhmätyötä, how charming! Päivä meni kuitenkin yllättävän hyvin ja tämä ilta onkin mennyt rennoissa meiningeissä.


Visiitti Hollantiin oli oikein onnistunut ja haluisin kovasti kertoa siitä heti lisää. Tällä hetkellä vaan kouluun liittyvät aikarajoitteet yrittävät hankaloittaa suunnitelmiani ja saattaa tuolla kotiin tulleella köriläiselläkin olla oma osuutensa. Samaan soppaan kun pistää vielä töitä niin ei varmaan kummastuta miksi täällä on välillä hiljaisempaa :) Tulin kuitenkin nyt tuomaan esille muutamia fiiliskuvia kauniista Enscheden kaupungista!

Amsterdamista on matkaa Enschedeen noin kaksi tuntia junalla ja se sijaitsee ihan lähellä Saksan rajaa. Kaupunki ei ole mikään ihan tuppukylä vaan asukkaita on lähes 160 000. Päivisin sitä ei ihan voisi huomata, mutta toista oli lauantaiyönä. Tuntui kuin koko kaupunki olisi ollut juhlimassa?! Muuten kaupunki oli melko rauhallinen ja viihtyisä ja siellä oli mukava kävellä ympäriinsä.

Käytiin perjantaina testaamassa lounaan muodossa ravintola nimeltä Fellini. Tilasin pasta carbonaran ja lasin viiniä. Molemmat olivat hyviä valintoja, tosin pastaa olisin voinut syödä vähän enemmänkin. En tiedä oliko kyseessä vain suurempi nälkä sillä hetkellä vai oliko annos pienehkö, mutta olisin hyvin voinut syödä lähes kaksinkertaisen annoksen. Öisin, ehkä vain tosin viikonloppuisin, Fellini muuttuu yökerhoksi ja silloin sieltä löytyy paljon komeita, hyvinpukeutuneita pitkiä miehiä, ei paha.Kuvia tuli napsittua paljon reissulta, joten laittelen niitä vielä lähipäivinä lisää. Tiedossa olisi ainakin kuvia päiväreissultamme naapurikaupungista Zwollesta ja sitten ajattelin koota reissupostauksen kännykän kautta löytyvistä kuvista. Silloin tulee monesti otettua hieman huolettomammin tilannekuvia! :)

Väsynyt tyttö kiittää ja kuittaa ja tallustaa keittiöön hakemaan eilistä wokkia. Pian alkaa hämähäkkimies lentelemään seitteineen telkkarissa, joten suunta lienee kohti sitä. Ei niin, että se elokuva niinkään kiinnostaisi, mutta onhan se kiva köllötellä kun on joku jonka kainaloon voi kömpiä.(Sori Laura, sullakin on sit viikon päästä!! :)

Lisää kuvia reissustamme löytyy muuten myös ystäväni Lauran vaihtoblogista: http://tamingtwente.wordpress.com/2014/10/06/visitor-part-i/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)