8. lokakuuta 2014

Asukuvat Enscheden torilta


Vuodenaikojen vaihtuessa tulee ainakin itselleni usein tarve uudistaa vaatekaappia. Pitäisi aloittaa sillä, että laittaa edellisen sesongit vaatteet nätisti viikattuina pois ja kaivaa seuraavat kaapista esille, mutta itse lähden asiassa hieman nurinkurisesta kulmasta - mietin mitä uutta pitäisi ostaa. Järkevintä olisi tosiaan käydä yläkaapissa tai takarivillä olleet vaatteet, asusteet ja kengät ensin läpi ennen kuin ryntää hankkimaan taas jotain uutta. Tiedostan kuitenkin tämän, joten viime viikolla jäi kivannäköinen pipo kauppaan sen takia, että muistelin jonkun samantyyppisen löytyvän laatikoista pakattuna piilosta.Muutamat ostokset tuli kuitenkin reissulta tehtyä. Löysin kivat alusvaatteet, yövaatteita ja yhdet treenivaatteet pilatestamme varten. Tämä viimeinen olikin näistä hauskin. Ystäväni kun ei ikinä mikään kovin innokas urheilija ole ollut, ajattelin että kerrankin jätän treenikamat kotiin. Ei niitä kuitenkaan yleensäkään ehdi muutamaa kertaa enempää käyttämään. No heti alkuun kävi selväksi, että ystäväni oli ajatellut meidän menevän joko pilatekseen tai johonkin muuhun jumppaan. Hmpph, mitä? Sain siis hyvän syyn etsiä uudet treenikamat ja niitä lähdettiinkin metsästämään melko onnistunein lopputuloksin.Mitä hintatasoon tulee, tuntui Hollanti olevan asteen verran halvempi. Milloinkaan ei tullut negatiivista wou-efektiä koskien hintaa vaan aika maltillisesti mentiin ja varsinkin ruokakaupassa vaikutti osa tuotteista olevan todella sopivanhintaisia. Tulikin verrattua Hollantia moneen otteeseen Saksaan, sillä mielestäni maat muistuttavat toisiaan yllättävän paljon. Halvempi hintataso on myös niitä yhdistävä tekijä, ainakin omasta mielestäni.

Kuvista kiitos Lauralle!
Haha, viimeinen kuva kertoo paljon torikuvailuistamme. Aina löytyi joku joka tuli "lisäämään väriä" kuvaan. Mites tämä poika! Huvittavinta oli, että kaiken hälinän vuoksi en edes huomannut kyseistä jannua kuin vasta kameran kuvaruudulta. Mistä se ilmestyi oikein?!

2 kommenttia:

  1. Naapurissahan tuo Hollanti on, varmasti löytyy paljon samaa. Paitsi ihmiset taitaa olla siellä vielä saksalaisiakin pidempiä, keskimäärin! Kivoja kuveja, toivottavasti et liikaa shoppaillut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo paljon löytyi pitkiä ihmisiä! Samoin kuin Köpiksen kentällä näkyi kun sitä kautta lensin eestaas. Hämmentävää kun niin moni on pidempi :D Shoppailin yhden vaaleanpunaisen ja yhden ruskean paperikassin verran. Ei tuosta nyt niin paljon kertynyt, ei hätää.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)