28. syyskuuta 2014

Viikonloppukuulumisia ja matkasuunnitelmia

Oi että mikä sunnuntai! Niin kaunis ja lämmin päivä, etten voi lopettaa hymyilyä. Tekisi mieli olla kuvailemassa ulkona koko ajan ja vaan istuskella puistonpenkillä. Koska se ei kuitenkaan ole koko päivän ajan mahdollista, tyydyn ihailemaan kaunista säätä ikkunasta ja odottelen taas päivän seuraavaa ulkoilua :) Aivan sairaan ihanaa päästä edes hetkeksi nauttimaan noista auringonsäteistä ja lehtien väriloistosta!


Muutenkin viikonloppu on ollut oikein onnistunut. Meillä on Miikan kanssa tapana aina kysellä toiselta, että mikä on ollut kivointa päivässä. Juteltiin hetki sitten puhelimessa ja hän sitten kysyi, että mikä on ollut parasta koko viikonlopussa. Jäin ihan hetkeksi miettimään vaihtoehtoja. Onko se tämä upea sää vai eilinen aamusali, oliko parasta äidillä vierailu ja saunominen vai onko parasta kuitenkin kokovartalohieronta mihin pääsen tänään. En suoraan sanottuna muista enää edes mitä vastasin, sillä vaihtoehtoja on ollut liikaa! Onhan tähän viikonloppuun kuulunut vähän opiskeluakin, mutta ei se haittaa silloin kun saa tehdä lisäksi muita rentouttavia asioita. Tämä viikonloppu on ollut ihan "mun näköinen"! Urheilua, hyvää ruokaa ja saunomista. Siitä mä tykkään.

Ainiin, pitääkin kertoa mitä ensi torstaina tapahtuu!! Lähden nimittäin Hollantiin ystäväni luo! Hän on siellä vaihdossa muutama tunti Amsterdamista sijaitsevassa kaupungissa ja lähden tosiaan sinne häntä tapaamaan. Sain sumplittua koirahoidot, joten torstaina aamuluennon jälkeen (minne toivottavasti maltan mennä) suuntaan nokkani kohti Helsinki-Vantaata ja Hollantia. Jännittää jo aika paljon sillä tiedossa on itselleni vieras kohde ja saan selvitä yksinäni myös junamatkan Amsterdamista Enschedeen. Toivottavasti en eksy apinan suuntavaistollani, kääk. Kuulemma juna-asema on kuitenkin ihan heti siinä lentoasemalla tai sen alla, joten mahdollisuudet löytää perille ovat kuitenkin aika suuret.


Mutta joo ihan kutittelee mahanpohjasta kun ajattelee matkaa. Kiva päästä taas reissuun ja muutenkin tässä on ollut suunnitteilla vähän kaikenlaista muutakin reissua vuodenloppuun ja -vaihteeseen. Katsotaan mitkä suunnitelmat toteutuvat. Tämä reissu on kuitenkin nyt jo varmaa, joten saan muutaman päivän fiilistellä ennen lähtöä. Ja selvittää tuon ikeakassillisen omppuja jääkaappiin ja pakkaseen! <3

Toivottavasti sielläkin on saatu viettää mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita :) Kuullaan taas!

2 kommenttia:

  1. Syksy on mun lemppari vuodenaika ja ihanaa pääset reissuun, mäki haluun :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullekin tämmöinen aurinkoinen syksy kelpaa! Täähän on todella otollista kaikelle ulkoilulle :) Toista onkin sitten se pimeys ja sade.. Ihanaa päästä reissuun joo, se on aina niin piristävää arjen keskellä. Itsekin pystyn hyvin opiskelemaan sitten meno- ja tulomatkalla kun ei ole muutakaan tekemistä yksin ollessa. Toivottavasti sielläkin päästäisiin reissuun pian!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)