3. syyskuuta 2014

Uusin tekninen tulokas


Kuten eilen jo mainitsinkin ostin tosiaan muutama päivä sitten uuden tietokoneen! Edellinen miniläppäri on lähtöisin siskoni käytöstä ja se lienee vuosimallia 2006 tai jotain sinne suuntaan. Käytin sitä pitkään, kunnes muutamien ongelmien myötä käyttöni alkoi kallistua Miikan koneeseen. Jotenkin sattumalta löysin itseni aina sen ääreltä ja lopulta sovimmekin, että se on ihan ok ;)

Nyt on kuitenkin kulunut pian jo pari vuotta, kun olen sitä konetta käyttänyt ja jo pitkään olen katsellut oman uuden koneen perään. Hitaasti, eikä yhtään varmasti, projekti eteni siihen pisteeseen, että kone löysi kotiimme. Saanko esitellä uuden 14-tuumaisen Acer Aspiren:
Ihastuin tietokoneessa sen sopivaan kokoon ja väriin. Käyttö tuntui kokeilujen perusteella mukavalta ja tekniset tiedot olivat murun mielestä sopivat. Meidän edellinen koneemme (millä vieläkin näpyttelen..) on yksitoistatuumainen ja tämän vuoksi tiesin lähteä etsimään asteen verran isompaa. Tarkoituksena olisi kuitenkin seuraavalla koneella kirjoitella gradukin.

Huomasin jo nopeasti, että 15-tuumainen on itselleni ihan liian iso kannettavaksi, joten jäin pitkään pähkäilemään 13 ja 14-tuumaisen välillä päätyen lopulta isompaan. Jokin siinä tuntui vaan iskevän ja olen valintaan ainakin toistaiseksi erittäin tyytyväinen!

Sain vihdoin ja viimein eilen koneen poistettua paketista ja otettua sen käyttöön. Halusin löytää rauhallisen hetken sen testailuun enkä tehdä sitä kiireen vilkkaa huonossa välissä. Vielä en kuitenkaan ehtinyt Officea ja F-Securea siihen asentamaan, jonka vuoksi istun tällä hetkellä vielä "vanhan" koneen äärellä. Vasta sitten, kun kone on täydessä toimintavalmiudessaan otan sen käyttöön. Ensi tuntuma on ollut hyvä, mutta seuraavat päivät tulevat varmasti kertomaan enemmän. Toivotaan, että tämä kone olisi nappiostos omaan käyttööni ja että se palvelee monta seuraavaa vuotta.

Mitäs tykkäätte? Tuliko hitti vai huti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)