22. syyskuuta 2014

Syksyinen asuSataa sataa ropisee! Ei muuten oikein naurata tuo keli, lähdin sitten aamulla liikkeelle ilman takkia. Tiedossa oli luento sekä Helsingissä että Espoossa, mutta tiesin taittavani ainakin osan matkaa autolla. Viime viikot ovat olleet niin aurinkoisia ja kauniita, että ajattelin hyvin tarkenevani farkkupaidalla ja balleriinoilla. Aamun viileys vaihtuisi kyllä taas aurinkoon ja lämpöön. Just joo..

Ei paljon ole aurinkoa näkynyt! :D Oli pienoinen yllätys tämä sadepäivä. Itsehän olen maailman huonoin seurailemaan mitään sadetiedotuksia, joten tämänkin sitten kuulin radiosta istuskellesani bussissa matkalla keskustaan. Siihen mennessä ei ollut vielä ehtinyt sataakaan. Mukava kuulla sadepilvistä tajuten ettei tosiaan ole takkia saatika sitten sateenvarjoa mukana. Oh yes, hieno suoritus!Onneksi pääsin autolla kuitenkin osan matkaa ja Miikka toi samalla takinkin, joten varsinaisesti en päässyt kastumaan. Kuulin muuten aamulla radiosta, että tänään vietetään autotonta päivää! En ollut siitäkään yhtään perillä, joten ihan ei nappiin mennyt nyt sitten meidän osalta. Tosin tänään oli poikkeuksellisen hölmö aikataulu ja siirtyminen oli Espoo-Helsinki-Espoo-Helsinki-Espoo. Saattaa kuulostaa idiootin touhuilta, mutta siihen oli syynsä.


Tämä asu oli päälläni eilen kun kyllästyin päivän farkkuihin ja halusin illaksi jotain rennompaa. Yritän vältellä ah-niin-mukavaa verkkarilinjaa edes joskus ja päädyin sitten maksimekkoon. Tämä on itselleni tärkeä mekko, sillä ystäväni teki sen minulle viime kesänä. Suunnittelimme mallin ja ostimme kankaan yhdessä ja hän toteutti kokonaisuuden. Lisää kirjoittelinkin silloin blogiin ja se löytyy täältä.


Kohta joudunkin taas uhmaamaan sadetta kun lähdetään asioille. Kääk, kuka haluaa mennä ulos kaatosateeseen? Tekisi mieli laittaa kunnon tuulivaatteet ja kumpparit jalkaan, kuten suomalaisilla on tapana! Kumpparini ovat itse asiassa rikki, joten pitäisi ostaa oikeasti uudet hyvät.

Huomaan kyllä olevani ihan tuulipukukansaa, kun viihdyn niin hyvin kotivaatteissa. Vaihdan arkivaatteet viimeisenä ennen lähtöä ja heti kotiin palatessani lentää kotivaatteet päälle. Joskus saatan jättää päivän paidan päälleni, mutta farkut on saatava samantien pois. Siksi pidänkin kesäajan pukeutumisesta paljon, kun voi olla rennosti vaan shortseissa tai hameissa ilman farkkujen puristamista. Kuulostaa varmaan ihan kuin omistaisin jotain ylipieniä housuja, mutta siis todellisuudessa ihan oikeankokoisetkin housut ovat aina aika tiukat.Vai olenko ainoa?

No mutta tsemppiä kaikille sadepäivään ja nauttikaahan jos asutte jossain mihin sade ei ole yltänyt! :) 

4 kommenttia:

 1. Haha! Mä en ole kans yhtään seuraillut mitään tiedotuksia, tuli kans vähän yllärinä. Tätä tää nyt sit kai tulee olemaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole siis ainoa joka on vähän pihalla! :D Mitä tänään katselin niin muut näyttivät hieman paremmin varustautuneilta. Toivottavasti ei ilmat jatku tämmöisinä, tosin ilmeisesti olisi luntakin jo lupailtu?! Tämä johtuu varmaan kaikki siitä, että olen liikaa hehkuttanut upeeta syyssäätä..

   Poista
 2. Ihii, kiva nähdä, että mekolla on käyttöä myös syysaikaan ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän kätevä syksyisinkin! Jos on kylmää, niin periaatteessa voisi laittaa legginsit alle, mutta märällä en ehkä sitä pukisi päälleni :) Mutta ihana mekko on, edelleen tykkään kovin. Kiitos kuuluukin sinne <3

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)