14. syyskuuta 2014

Shoppailua luontaistuotekaupassaMuutama viikko sitten poikkesin luontaistuotekaupassa Lifessa. Tarkoituksenani oli lähteä hakemaan biotiinia, Manuka-hunajaa ja Universal Stone -yleispuhdistusainetta. Mukaan lähti lisäksi myös Clipperin Detox-teetä sekä Chiasiemeniä. Kaikki ovat päässeet nyt tähän mennessä jo käyttöön ja voin sanoa, että so far so good :)
Manuka-hunajaa ostin ystäväni suositusten perustella. Se kuulemma sisältää jotain antibakteerisia ominaisuuksia, jonka avulla vastustuskyky voi nousta huomattavasti ja saattaa sitä kautta auttaa flunssan ehkäisyssä. No, kuten ehkä viimeisimmistä postauksista on käynyt ilmi, olen enemmän tai vähemmän ollut viimeiset kaksi viikkoa kunnolla flunssassa. Ehdin kuitenkin kokeilla hunajaa vain kerran ennen flunssan puhkeamista, joten selitys sen toimimattomuuteen lienee siinä. Manuka-hunajaa tulee vain Uudesta-Seelannista ja se on aika tyyristä, itse maksoin tuosta purkista noin 30 euroa. Manuka-hunajaa voi ottaa yhdestä kolmeen kertaan päivässä niin, että muistaa pitää taukoa ruokailuun ja ilmeisesti juomiseenkin seuraavan puolen tunnin ajan. Itse otan sitä teelusikallisen suoraan suuhun, on muuten hyvää.

Biotiinia ostin pitkän harkinnan jälkeen boostaamaan hiuksien ja kynsieni hyvinvointia. Viime kuukausina on molempien suunta ollut enemmän alas- kuin ylöspäin, jonka vuoksi päätin ottaa biotiinin kokeiluun. Syön nyt ainakin tuon purkin ja katsotaan huomaanko mitään muutosta.
Detox-teetä ostin puhtaasti sen vuoksi, että Clipperin teet ovat hyviä ja olin kuullut erityismaininnan juuri tästä teestä. En tiedä uskonko sen puhdistavaan vaikutukseen, mutta ei siitä tietenkään haittaa olisi. Lähinnä juon sitä vaan sen hyvän maun vuoksi.

Chiasiemeniä hankin niiden monikäyttöisyyden vuoksi ja siksi, että olen viime aikoina törmännyt moniin resepteihin, jotka ovat sisältäneet juuri näitä siemeniä. Chiasiemenet sisältävät paljon Omega 3-rasvahappoja, proteiinia ja kuituja. Niitä käytetään liottamalla siemeniä ensin 5-30 minuuttia ja sen jälkeen niitä voi lisätä esimerkiksi smoothien joukkoon. Kokeilin tänään aamulla juurikin smoothien seassa ja enpä voi sanoa huomanneeni niiden läsnäoloa. Kokeilu jatkutkoon!

Universal Stoneen törmäsin alunperin ystäväni muuttaessa edelliseen asuntoonsa. Asunnon edellinen vuokralainen oli jättänyt lavuaarin sotkuiseen kuntoon ja tämän avulla me sitä sitten hinkattiin. Ei olisi aluksi voinut uskoa, mutta lavuaari lähestulkoon kiilsi homman ollessa tehty. Tätä ihmeellistä savimaista ainetta voi käyttää lähes kaiken puhdistukseen ja se on älyttömän riittoisaa, ei lopu millään. Lisäksi aine on ympäristöystävällinen, mikä on itselleni tänä päivänä hyvin tärkeätä. Olin jo ihan unohtanut tämän ihmeaineen olemassaolon kunnes toinen ystäväni puhui siitä. Onneksi sain sen vihdoin hankittua!

Olin jättänyt näiden ostosten kuitin jostain syystä keittiön pöydälle lojumaan. Sain kommenttia, että olen kuulemma shoppaillut urakalla :D Juu, eipä nämä ihan ilmaisia ole, mutta riittoisia ainakin jos jotain. Ja hyviä, käteviä, tarpeellisia.. Mitäs vielä! Onko nämä teille tuttuja juttuja vai löytyykö joukosta uusia tuttavuuksia?

3 kommenttia:

 1. Siis mikä ihme toi kivijuttu on, en oo kuullutkaan? Toivottavasti hunajat tepsii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Universal Stone on ihan hullun tehokasta! Eli sitä käytetään niin, että kastaa ensin sienen ja pyörittää sitä hieman purkissa. Sitten kun sieni vaahtoaa niin sillä hinkataan puhdistettavaa kohtaa. Tämän jälkeen paikka suihkutetaan vedellä tai pyyhitään märällä rätillä. Ja siis meidän lavuaarista tuli narskuvan puhdasta, kirjaimellisesti!

   Poista
  2. Tämä on jännittävää, täytyy testata :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)